Siirry sisältöön

30/5

Virtuaalitilaisuus 10:00-11:00

Horisontin aamukahvit: Suomi Horisontti -tilastojen valossa

Teams-tilaisuus

Ilmoittaudu mukaan

Lisätietoja

Horisontin kansallinen yhteystoimisto EUTI
EUTI (at) businessfinland.fi

Aiemmin ilmoitetusta poiketen olemme siirtäneet keskustelutilaisuuden näin toukokuun loppuun, koska tilastomateriaalin valmistuminen viivästyi teknisistä syistä. Tilaisuudessa pohdimme Horisontin tilastoja ja lukuja ja miltä Suomen menestyminen näyttää.   

Tilastot ja luvut eivät kerro koko totuutta Suomen menestymisestä Horisontti-ohjelmissa, mutta on kuitenkin erittäin  kiinnostavaa ottaa tilastot tarkasteluun ja vaikkapa pohtia, mikä asia vaatisi tarkempaa analyysia ja lisätietoja, että kokonaiskuva olisi selkeämpi.

Aamukahveilla keskustelua johtavat EU-yhteistyön johtaja Elina Holmberg sekä EUTI-toimiston päällikkö Eija Auranen Business Finlandista. Mukana ovat EU-yhteistyön kehityspäällikkö Jonna Lehtinen-Salo ja johtava asiantuntija Timo Haapalehto työ- ja elinkeinoministeriöstä.

Odotamme vilkasta keskustelua aiempien kokemustemme perusteella, joten ilmoittauduthan sinäkin mukaan! Tätä keskustelutilaisuutta ei nauhoiteta.

Lämpimästi tervetuloa!

EUTI

Tutustu

Horisontti-tilastoja www.horisonttieurooppa.fi -sivustolla

EUTI on Business Finlandissa toimiva EU:n Horisontti-ohjelmien kansallinen yhteystoimisto. Asiantuntijat tarjoavat perehdytystä, neuvontaa ja koulutusta Horisontti Euroopasta ja sen toiminnasta. Palvelut ovat maksuttomia ja tarjolla kaikille kiinnostuneille. Ota yhteyttä: Miten voimme auttaa