Siirry sisältöön

6/10

Webinaari 6.10.2020

Terveysteknologialla vauhtia matkailuun

Online

Lisätietoja

Terhi Rasmussen
terhi.rasmussen (at) businessfinland.fi

Pipsa Liljedahl
pipsa.liljedahl (at) businessfinland.fi

Terveysteknologialla vauhtia matkailuun -webinaari järjestettiin ti 6.10. klo 13-15.30

Toimitko matkailun alalla? Vastaatko terveysalan ratkaisujen avulla koronakriisin haasteisiin? Tule mukaan kuulemaan muiden ja jakamaan omia ajatuksiasi siitä miten turvallinen matkailu voidaan näin korona-aikana toteuttaa. Kokoonnumme yhteisen pöydän ääreen matkailun toimijoiden ja terveysteknologiayritysten kesken pohtien tätä yhteistä haastetta ja hakien siihen uusia ratkaisuja.

Tämä on terveysteknologiayrityksille hyvä tilaisuus esitellä omia ratkaisujaan ja löytää potentiaalisia uusia kumppaneita tai asiakkaita. Tuo siis oma ratkaisusi mukaan keskusteluihin!

Tapahtuman järjestivät yhteistyössä Smart Life Finland -ohjelma ja Visit Finland.

Materiaalit
  1. Matkailijan terveystieto
   Miten matkailija saa kaiken tarvittavan terveystiedon omalla kielellään helposti esim. puhelimeen ja pystyy nopeasti olemaan yhteydessä terveydenhuollon henkilöstöön tarpeen niin vaatiessa?
  2. Testaus rajanylityspaikoilla
   Miten järjestetään nopea ja kapasiteetiltaan riittävä testaus rajanylityspaikoille + testitulosten toimitus mobiilisti; ajatuksena että matkustajat testataan sekä lähtömaassa että tuloportilla ja molempiin suuntiin?
  3. Hygieniaturvallisuus
   Miten varmistetaan mahdollisimman korkea hygienia matkan alusta loppuun (esim. hengityssuojien käyttö matkustusvälineissä, desinfiointi, sertifiointi/toimintamalli matkailuyrityksille infektioriskien minimoimiseksi, matkailuyrittäjän check-lista)?
  4. Yhteistyö terveydenhuollossa
   Kun ulkomaiselle matkailijalle tulee tarve käyttää terveyspalveluita Suomessa, miten varmistetaan mahdollisimman saumaton (potilas)tietojen käsittely ja tiedonkulku (mm. sairaalan ja potilaan, eri terveydenhuollon yksiköiden sekä Suomen ja asiakkaan kotimaan välillä)?
Tallenne