Siirry sisältöön

3/2

Etätyöpajat 20.1.-3.2.2021

Yhteiskehitystyöpajat – Turvallinen matkailijakokemus

Online

Työpajat ovat täynnä ja ilmoittautuminen on päättynyt. 

Lisätietoja

Päivi Antila
paivi.antila (at) businessfinland.fi

Kohti turvallisempaa matkailijakokemusta yhdessä kehittämällä!

Onko Covid-19-pandemia vaikuttanut toimintaasi merkittävästi tai luonut uudenlaisia haasteita, joihin et ole löytänyt ratkaisuja? Onko sinulla ideoita tai ajatuksia siitä, mitä kannattaisi tehdä? Visit Finland / Business Finland järjestää vuoden 2021 alussa kolme yhteiskehitystyöpajaa, joiden tavoitteena on tunnistaa yhteisiä haasteita ja ideoida niihin ratkaisuja. Työpajojen toteutuksesta vastaa Industryhack.

Työpajojen teemana on turvallinen matkailijakokemus. Tähän teemaan liittyviä kysymyksiä ovat esimerkiksi:

  • Miten viestitään vastuullisista, turvallisuutta lisäävistä toimintatavoista palveluketjun eri toimijoille?

  • Miten lisätään matkailijan tietoisuutta turvallisuutta edistävistä palveluista ja toimintatavoista?

  • Ketkä ovat keskeisimmät toimijat turvallisen matkailijakokemuksen näkökulmasta? Mikä on kunkin toimijan rooli ja miten siitä viestitään matkailijoille? 

Näihin kysymyksiin pureudutaan kolmen puolen päivän työpajan sarjassa, joista jokaisella on oma lähestymiskulmansa aiheeseen. Voit siis valita itsellesi soveltuvat työpajat tai osallistua kaikkiin. Järjestettävät työpajat ovat seuraavat:

  • Ke 20.1.2021 klo 12:30-16:00 Haasteiden ja tarpeiden tunnistaminen

  • Ke 27.1.2021 klo 12:30-16:00 Ratkaisuideoiden kehittäminen ja jalostaminen

  • Ke 3.2.2021 klo 12:30-16:00 Ratkaisuideoista kohti toteutusta

Työpajat on suunnattu turvallisesta matkailijakokemuksesta ja sen kehittämisestä kiinnostuneille tahoille. Näitä voivat olla esimerkiksi matkailualan toimijat, kuten alueet, matkanjärjestäjät ja matkailuyrittäjät sekä niiden sidosryhmät, joiden toimintaan pandemia on luonut haasteita. Myös matkailualan ulkopuolelta tulevat toimijat, joilla on esimerkiksi viestinnällisiä tai teknologisia ratkaisuehdotuksia haasteisiin ovat tervetulleita mukaan.

Työpajat tarjoavat mahdollisuuden verkostoitua, työstää omia ajatuksia fasilitoidussa ympäristössä sekä saada eväitä ratkaisun kehittämiseen itsenäisesti ja omin resurssein tai yhdessä muiden osallistujien kanssa.

Työpajat ovat täynnä ja ilmoittautuminen on päättynyt. 

Ilmoittautuminen on sitova ja edellyttää lyhyeen ennakkokyselyyn vastaamista. Kysely lähetetään ilmoittautuneille ennen työpajoja. Paikkoja työpajoihin on rajoitetusti ja ne järjestetään etäyhteyksin.