Siirry sisältöön
Uutinen 30.04.2018

Kiertotalouden Kasvupolulta konkreettisia neuvoja liiketoimintanne kasvuun

Yritys, haetko kasvua ja haluatko siihen sparrausta? Kiertotalouden Kasvupolku tarjoaa sinulle mahdollisuuden saada huippusparrausta erittäin monipuoliselta myllärijoukolta. Samalla voit päästä mukaan osaksi Suomen suurinta sparrauskilpailua Kasvu Openia.

Kasvun Roihu, yhdessä Sitran, Business Finlandin, Motivan, Uusiouutisten ja Kasvu Openin kanssa järjestää Kiertotalouden kasvupolun, joka tuo ulottuvillesi sparrauksen, rahoittajat, osaajat sekä Suomen laajuisen verkoston.

Voit hakea mukaan Kiertotalouden Kasvupolku-sparraukseen täyttämällä hakulomakkeen viimeistään sunnuntaina 6.5.2018. Hae tästä>>

Kiertotalouden Kasvupolku

Kasvu Open kannustaa kiertotalouden toimialan yrityksiä uudistamaan vanhoja toimintamalleja ja haastaa kehittämään ratkaisuja, joilla saadaan nykyiset materiaali- ja ainevirrat sekä niihin sidottu arvo uusiokäyttöön. Kiertotalouden Kasvupolku hakee innovaatioita, ideoita ja liiketoimintamalleja, jotka vastaavat tähän tarpeeseen. Mikäli yrityksesi toimintaperiaatteena on materiaalien arvokas käyttö tai lisäarvon luominen käytetylle materiaalille, tämä Kasvupolku haastaa sinut mukaan terästämään kasvusuunnitelmaasi ja nostamaan sen uudelle tasolle huippuasiantuntijoiden avulla. Kasvupolun sparraukseen valitaan kaikkien hakijoiden joukosta 20-30 yritystä.

Myllärit haastavat monesta näkökulmasta

Kasvu Openin sparraajat eli myllärit ovat yrittäjiä, markkinoijia, enkelisijoittajia, myynnin osaajia ja kansainvälistymisen asiantuntijoita. Heitä yhdistää yksi yhteinen tavoite – auttaa yritystäsi kasvamaan ja menestymään.

Kasvupolulla pääset tapaamaan 10 asiantuntijaa, jotka tuovat liiketoimintaasi uutta ulkopuolista näkökulmaa sekä verkostoja kasvunne tueksi.

Viime vuoden Kiertotalouden Kasvupolun voittaja Anna-Leena Raij Skipperi Oy:sta kuvasi saamaansa hyötyä näin:

"Kasvupolku oli vaativa ja lempeän eteenpäin potkiva. Pitkien mylläyspäivien jälkeen olo oli välillä vähän kuin olisi katujyrän alle jäänyt mutta samalla tuli entistä innostuneempi ja motivoituneempi ote viemään Skipperiä uusiin sfääreihin. Kasvupolku auttoi meitä kirkastamaan kasvutavoitteita ja keinoja millä niihin päästään. Ja tietysti tiivistämään tämän kaiken kahteen minuuttiin :)

Kasvupolku on hieno mahdollisuus nähdä oma yritys ja sen kasvumahdollisuudet monien eri näkökulmien kautta. Tulla haastetuksi ja päästä jatkuvan kehittämisen meininkiin.

Kasvupolulle niin kuin mihin tahansa seikkailuun kannattaa lähteä avoimin mielen mutta hyvin valmistautuneena."

Kasvupolun tapahtumapäivät

Kiitoratapäivät – Päivissä saat sparrausta omalle kasvusuunnitelmallesi

  • 5.6. klo 8-16 Tampereella (puolet valituista yrityksistä)
  • 12.6. klo 8-16 Jyväskylässä (puolet valituista yrityksistä)
  • 9.8. klo 8-16:30 Helsingissä (kaikki mukaan valitut yritykset)

Lisätietoja Kasvupolusta>> 

Lämpimästi tervetuloa mukaan ainutlaatuiseen kasvun ekosysteemiin!