Siirry sisältöön
Uutinen 17.05.2019

Teknologiasta tuotteiksi -säätiön apuraha haettavissa

Teknologiasta tuotteiksi -säätiön vuotuinen 20 000 euron apuraha on nyt haettavissa. Säätiö tukee toiminnallaan suomalaista osaamista, tuotekehitystä ja kansainvälistymistä kiinteistö- ja rakentamisalalla.

Apuraha myönnetään terveellistä, kestävää ja tuottavaa rakennettua ympäristöä edistävälle tuotteelle, palvelulle tai hankkeelle, joka hyödyntää uutta teknologiaa ja osaamista ja jolla on kansainvälistä potentiaalia sisäympäristöalalla. Muita kriteerejä palkitsemiselle ovat energia- ja resurssitehokkuus, hyvän sisäympäristön kehittäminen, alan uudistaminen ja loppukäyttäjien tarpeiden ymmärrys.

Vuonna 2019 palkitsemisperusteissa painottuvat ilmastonmuutoksen hallinta, kiertotalous ja digitaalisuus.

Tee hakemus TÄÄLTÄ 16.5. – 16.9.2019 välisenä aikana.

Mukana palkittavien yritysten valinnassa ovat Talotekninen teollisuus ja kauppa ry, Rakennusteollisuus RT ry ja RAKLI ry. Lopullisen päätöksen tekee säätiön hallitus. Palkinto luovutetaan Kiinteistöalan vuosiseminaarissa Tampereella 7.11.2019.

Säätiö voi palkita apurahalla yritysten ohella yhteisöjä tai yksityishenkilöitä. Erityisasemassa arvioinnissa palkinnon saajiksi ovat pk-yritykset. Vuosittain jaettava Teknologiasta tuotteiksi -apuraha on alansa suurin. 

Aiempien vuosien palkinnonsaajista kerrotaan säätiön verkkosivuilla: Myönnetyt tunnustuspalkinnot 

Lisätietoja

Mika Halttunen
Teknologiasta Tuotteiksi -säätiön hallituksen puheenjohtaja
Puh. 0400 711 299
mika.halttunen (at) halton.com

 

Teknologiasta Tuotteiksi -säätiö

Vuonna 1994 perustetun Teknologiasta Tuotteeksi -säätiön toiminta-ajatus on edistää terveellisiä, kestäviä ja tuottavia sisäympäristöjä tukemalla kiinteistö- ja rakennusalan innovaatioiden tuotteistamista. Säätiön hallituksessa on edustus seuraavista organisaatioista: Business Finland, Finnvera, Työ- ja elinkeinoministeriö, Keksintösäätiö, SITRA, Ympäristöministeriön, Iitin kunta ja Halton Oy.