Siirry sisältöön
Uutinen 24.10.2019

Educational Travel -manuaalin päivitys 2020

Kuva: Harri Tarvainen

Suomeen suuntaavien koulutusmatkailijoiden sekä koulutusmatkailun parissa toimivien suomalaisyritysten määrä on kasvanut hyvää vauhtia vuonna 2019. Visit Finland tekee nyt koulutusmatkailumanuaalista päivitetyn digitaalisen version, johon toivotamme uudet toimijat tervetulleiksi.

Manuaali on ensisijaisesti työkalu B2B-myyntiin ja markkinointiin. Se kokoaa yhteen toimijat, jotka tuottavat kouluvierailuja, leirikouluja tai muita palveluita koululais- ja opettajaryhmille. Kukin yritys saa manuaaliin yhden esittelyn, edellyttäen että yrityksellä on englanninkieliset nettisivut, joista käy selkeästi ilmi minkälaisia koulutusmatkailupalveluja yritys tarjoaa.

Aikaisemmassa (2019) manuaalissa mukana olevat toimijat:

  • Tarkistattehan viime vuoden manuaalista että yhteystietonne ovat edelleen voimassa (englanninkielinen nettisivu, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja yhteyshenkilö). Tarvittaessa voitte lähettää päivitetyt tiedot tällä lomakkeella.

  • Incoming-operaattorit: ilmoitattehan, toimiiko yrityksenne kaikilla markkinoilla vai pelkästään kiinalaisten asiakkaiden parissa. Koska Kiina on koulutusmatkailun markkinoista ylivoimaisesti suurin, listaamme kiinalaisten asiakkaiden parissa työskentelevät incoming-toimijat erilliseen kategoriaan.

  • Muussa tapauksessa teidän ei tarvitse päivittää tietojanne, vaan poimimme ne suoraan vuoden 2019 manuaalista.

Uudet toimijat:

Deadline tietojen lähettämiselle/päivittämiselle on 7.11.2019. Tämän jälkeen emme valitettavasti voi vastaanottaa uusia päivityksiä.

Lisätietoja

Manager

Päivi Antila

Regional Partnerships (Lapland), Health and Educational Travel

Project Assistant

Kaisu Mäkelä

+358 50 514 6006

On maternity leave