Siirry sisältöön
Uutinen 12.07.2019

Venäläiset matkustavat useimmiten perheensä kanssa

Ostrovok.ru:n kyselyn mukaan jopa 39% venäläisistä matkailijoista matkustavat lomalle mieluiten puolison ja lasten kanssa.

Perheiden lisäksi, myös yksin matkustavat ovat tärkeä venäläisten matkailijoiden segmentti. Yhteensä 19% miehistä ilmoittivat matkustavansa mieluiten yksin, ja naisista saman vastauksen antoi 12%.

Suurin osa matkailijoista suosii kuitenkin perhelomia; 39% kaikista vastanneista matkustivat mieluiten puolison ja lasten kanssa. Miehistä 17% kertoivat, että paras lomamatka on heille lomamatka kahdestaan puolison kanssa. Naisista 14% ovat olleet samaa mieltä.

Ystävän kanssa tehtävät matkat tulivat kyselyssä yhtä suosituiksi kuin yksin matkustaminen. Kaiken kaikkiaan noin 13% kyselyyn vastanneista ilmoittivat matkustavansa mieluiten kaverin kanssa. Isommalla kaveriporukalla taas matkustavat ainoastaan noin 8% miehistä ja 6% naisista.

Miielenkiintoista on, että 11% naisista ilmoitti lomailevansa mieluiten ilman puolisoa, mutta lasten kanssa. Miehistä vastaava luku oli ainoastaan 2%. Useamman sukupolven matkan (isovanhemmat, vanhemmat, lapset) valitsisivat 6% kyselyyn vastanneista.

Tiedot perustuvat Ostrovok.ru:n tekemään kyselyyn, johon on vastannut reilut 2 000 venäläistä matkailijaa.

Lähde: RATA-news