Siirry sisältöön
Uutinen 15.10.2019

Seaside Glass Villat palkittiin World Luxury Hotel Awards -gaalassa Rovaniemellä

Kuva: Kemin Seaside Glass Villat

Hotellialan maailman huiput kokoontuivat ensimmäistä kertaa Pohjois-Eurooppaan, kun 13. World Luxury Hotel Awards -palkinnot jaettiin Arctic TreeHousessa Rovaniemellä 12.10.2019.

Kemin LumiLinna-alueen Seaside Glass Villat palkittiin jälleen Luxury Adventure Destination -kategoriassa. LumiLinna-alue on saanut moninkertaisesti tunnustusta ainutlaatuisena elämyskohteena. Nyt alue on ympärivuotinen matkailukohde majoitus-, ravintola-, hyvinvointi- ja aktiviteettipalveluineen. Aluetta operoi Kemin Matkailu Oy, joka markkinoi ja myy elämyksiä vuoden jokaiselle päivälle Experience365-nimellä.

World Luxury Hotel Awards -gaalan järjestäminen Suomen lapissa osoittaa kiinnostuksen Suomeen ja lappilaiseen luksukseen. “Täällä luksus on ainutlaatuista, muusta maailmasta poikkeavaa. Me tarjoamme rauhaa, hiljaisuutta, puhdasta luontoa ja konstailematonta, mutta sydämmellistä palvelua ja paikalliskulttuuria. Meidän toimintaamme voi luottaa ja Lapissa kestävän matkailun kehitys palveluissa ja tuotteistamisessa on otettu huomioon. Moni vieraamme saapuu suurkaupungista Kemiin, joten nämä asiat ovat heille elämyksiä ja meidän pikkukaupunkimme on mukavan rauhallinen luontokohde heille. Se, että kaupungin palvelut on kuitenkin lähettyvillä ja saavutettavuus hyvä, on ehdottomasti plussaa,” kertoo Kemin Matkailu Oy:n kokemusjohtaja Noora Barria. 

Vuodesta 2006 jaetut World Luxury Hotel Awards -palkinnot ovat alan arvostetuimpiin kuuluva tunnustus ja osoitus huippusaavutuksesta luksusmajoituksen vaativalla alalla. Palkintojen voittajat valitaan äänestyksellä, johon osallistuu vuosittain 300 000 henkilöä, matkailijoita ja alan ammattilaisia. Osallistujat kilpailevat keskenään maa-, alue-, maanosa- ja maailmanlaajuisella tasolla useassa eri kategoriassa. Palkinnot jaetaan vuosittain gaalassa, joka kerää yhteen suuren joukon alan huippuja. Tapahtuma tarjoaa kaikille osallistujille mahdollisuuden verkostoitua ja löytää uusia yhteistyökumppaneita ympäri maailmaa.

Lisätietoa World Luxury Hotel Awards -kilpailusta

Lisätietoa Kemin Lumilinna-alueen menestyksestä

Lisätietoa luksusmatkailusta Suomessa