Siirry sisältöön
Uutinen 18.03.2020

My Stay-linkki on auki viimeistä kertaa 10.-30.04.2020

Kuva: Emilia Hoisko

Hyödynnä mahdollisuus hankkia tuotteellesi laajaa näkyvyyttä! Visitfinland.comin My Stay -tietokannan linkki on auki 10.–30.04.2020 vetovoimaisten ja kansainväliseen markkinointiin soveltuvien matkailutuotteiden syöttämistä varten. Tämä on viimeinen perinteinen My Stay -tiedonkeräys kierros ja kuluvan vuoden aikana siirrymme hyödyntämään kehitteillä olevaa uutta tietovarantoa, johon tietoja voi syöttää ja päivittää jatkuvasti. Nyt My Stayhin syötetyt tiedot siirretään tietovarantoon, kun se valmistuu arviolta elokuussa 2020.

My Stay ABC-oppaasta löytyvät kaikki oleelliset tiedot tuotteiden syöttämisestä tietokantaan. Lisäksi sieltä löytyvät vaadittavat kriteerit. Erityistä huomiota kiinnitetään tuotteiden online-varattavuuteen eli kaikilla My Stayhin syötettävillä tuotteilla tulee olla toimiva digitaalinen varauskanava, joko yrityksen oma tai muu varausjärjestelmä.

Olemme edelleen kiinnostuneita myös palveluista, jota ovat esteettömiä ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisia. HUOM! Klikkaa linkkiä nähdäksesi teemojen kriteerit. Muista, että esteettömän (accessible) tuotteen tulee näkyä yrityksen nettisivulla ja kuvauksesta tulee käydä ilmi, mille kohderyhmälle (liikkumis-, näkö-, kuulorajoitteiselle tms.) tuote soveltuu.

Syötä tuotteesi My Stayhyn

HUOM! Keräämme nyt tuotteita My Stay -portaaliin viimeistä kertaa perinteisellä tavalla. Jatkossa, kun kansallinen tietovaranto on julkaistu, tuotteita on mahdollista syöttää ja päivittää milloin tahansa. Tavoitteenamme on julkaista tietovaranto elokuussa 2020. Tuotteet, joita nyt syötetään My Stayhin, tullaan integroimaan tietovarantoon eli tiedossa ei ole tuplatyötä niihin liittyen.

Miksi My Stayssa kannattaa olla mukana?

  • Tuoteosio on suomalaisten matkailutuotteiden näyteikkuna maailmalle
  • My Stayssa tuotteiden kansainvälinen näkyvyys on laaja
  • Näkyvyys laajenee entisestään rajapinnan avulla
  • Palvelu on yrityksille maksuton

My Stay on mukana kaikissa Visit Finlandin myynti- ja markkinointitoimenpiteissä:

  • Aluetyöskentelyssä ja tuotekehitysyksikössä käytetään My Stay -alustaa tuoteperheitten kokoamiseen
  • Visit Finlandin kampanjoissa liikenne ohjataan visitfinland.com- ja My Stay -sivulle
  • My Stay antaa tärkeää sisältöä messuille, PR- ja tutustumismatkoille, lehdistötiedotteisiin, uutiskirjeisiin jne.
  • My Stay-tuotteet linkittyvät visitfinland.com-sivulla artikkeleiden yhteyteen, teemasivuille, Travel Trade -sivustolle jne.

Tutustu My Stayhin.

Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteys Liisa Renforsiin, liisa.renfors (at) businessfinland.fi