Siirry sisältöön
Uutinen 03.06.2020

Tuhansien kuvien aarreaitta

Kuva: Emilia Hoisko

Visit Finlandin mediapankki on tuhansien kuvien aarreaitta, jossa on yli 20 000 laadukasta kuvaa ja satoja videoklippejä. Mediapankin tavoitteena on saada Visit Finlandin upeat kuvat ja videot jakoon maailmalla. Brändin mukaista sisältöä levitetään aktiivisesti myös Visit Finlandin sosiaalisen median kautta.

Mediapankki toimii median ja matkailuteollisuuden työkaluna. Visit Finlandin kuvia saa käyttää maksutta Suomen markkinoimiseksi matkailumaana sekä Suomi-kuvan tunnettuuden lisäämiseksi maailmalla. Kuvia käytettäessä kuvaajan nimi ja Visit Finland on aina mainittava.

Teemme vuosittain uusia kuvauksia, pitääksemme kuvien ja videoiden laadun ajanmukaisena ja raikkaana. Viime kesänä kuvasimme kesäistä saaristoa Porvoon kohteissa, edellisenä vuonna Järvi-Suomen alueella. Tänä kesänä kuvaamme kaunista luontoa, kesäfiilistä ja urbaania maisemaa pääasiassa Helsingin seudulla.

Kuva: Julia Kivelä

Kuva: Julia Kivelä

Mediapankissa on valtava määrä kuvia, mutta ikävä kyllä meille ei ole mahdollista kuvauttaa kattavasti koko Suomen alueita ja pienempiä kohteita. Siispä ilahdumme kovasti yhteydenotoista, joissa matkailualan toimijat tarjoavat omien kuvaustensa helmiä tallennettavaksi Visit Finlandin mediapankkiin. Jotta tämä on mahdollista, tulee kuvien olla laadukkaita, mielellään printtikelpoisia (300 dpi) sekä kooltaan vähintään 2560x1440 pikseliä (mieluummin isompia), jotta ne riittävät myös VisitFinland.comin artikkelikuviksi.

Rekisteröidy mediapankkiin ja saat sähköpostiisi käyttäjätunnuksen ja salasanan. Muista: olemme teitä varten! <3

Kuva: Harri Tarvainen

Kuva: Konsta Punkka

Lisätietoa: raija.lehtonen (at) businessfinland.fi