Siirry sisältöön
Uutinen 11.05.2020

Uudistetut ruokamatkailun tuotesuositukset ovat ilmestyneet!

Kuva: Emilia Hoisko

Tuotesuositukset on laadittu matkailualan yrityksille ja kehittäjille työvälineeksi laadukkaan, elämyksellisen, ostettavan ja kannattavan ruokamatkailukokemuksen tuottamiseen. Muistutuksena mukaan on liitetty myös Visit Finlandin kansainvälistymiskriteerit.

Pitkäjänteisellä tuotekehitys- ja laadunparantamistyöllä matkailuyritys saavuttaa tyytyväisemmät asiakkaat, paremman kannattavuuden ja kilpailukykyisen palvelutarjonnan. Tähän työkaluksi Visit Finland on laatinut sarjan teemakohtaisia tuotesuosituksia.

Uudistetut ruokamatkailun tuotesuositukset on laadittu yhdessä Visit Finlandin ja Haaga-Helian Hungry for Finland-hankkeen kanssa. Tuotesuositusten tavoitteena on kehittää laadultaan ja elämyksiltään entistä parempia ruokamatkailutuotteita., sillä matkailussa oleellinen osa elämystä ovat makumuistot.

Tutustu ruokamatkailun uusiin tuotesuosituksiin.

Lue lisää ruokamatkailusta teemana.

Uutta hauskaa sisältöä vf.comissa

Lisäksi visitfinland.com-sivuston ruokamatkailuosiota on päivitetty uudella sisällöllä. Korona-aikana kuluttajat ovat ryhtyneet ”matkailemaan” kokkaillen kotonaan eri maiden makuja. Visit Finland on reagoinut tähän tarpeeseen ja luonut Finnish Recipe Generator-koneen. Ruokamatkailuyrittäjä, pidä asiakkaasi edelleen kiinnostuneena ja jaa tätä linkkiä edelleen, jotta haaveilu kohteestasi voi jatkua!