Siirry sisältöön
Uutinen 30.06.2020

Business Finland julkaisee digitaalisen esitteen suomalaisesta syöpä- ja onkologiaosaamisesta

Suomi on syöpätutkimuksen ja -hoitojen eturintamassa. Alan kansalliseen huippuosaamiseen kuuluu sekä potilaille että ammattilaisille kohdennettu laadukas tutkimus, hoito, ja digitaaliset työkalut. Business Finland vastaa markkinoiden kasvavaan innovaatiotarpeeseen julkaisemalla syksyllä digitaalisen esitteen, jossa tuodaan esille suomalaiset syöpään liittyvät kärkiratkaisut.

Kutsumme nyt esitteeseen mukaan yrityksiä, joilla on markkinoille valmiita, aiheeseen sopivia ratkaisuja. Osallistuvilla yrityksillä tulee olla ratkaisuja tai palveluita, jotka ovat jo valmiita implementoitaviksi kansainvälisesti mm. sairaaloissa, tutkimuskeskuksissa, yksityisisillä ja julkisilla syöpätautiklinikoilla, vakuutusyhtiöissä ja kansainvälisissä terveydenhuollon järjestelmissä.

Esite on työkalu Business Finlandin kansainvälisen verkoston 140 asiantuntijan käyttöön sekä Team Finland -toimijoiden verkostolle. Esitettä tullaan myös käyttämään Team Finland -vienninedistämistapahtumissa, suurlähetystöissä, yrityksissä, sekä Invest in Finland -toiminnassa.

Viimeinen päivä ilmoittautua mukaan esitteeseen on 31.7.2020. Huomaathan, että mukaan pääsevät ratkaisut, jotka ovat jo valmiita kansainvälisille markkinoille ja edustavat Suomen syöpään liittyvää osaamista missä tahansa hoitoketjun eri vaiheessa.

Lisätietoja

Esitteeseen liittyvät tekniset kysymykset ja materiaalin toimittamiseen liittyvät yhteydenotot: Heidi Uotinen, Project Assistant, Business Finland, heidi.uotinen (at) businessfinland.fi, puh.: +358 400 440 936

Terhi Rasmussen
Global Opportunity Leader – Health & wellbeing
Business Finland
terhi.rasmussen (at) businessfinland.fi

Hanna Rantala
Director, Health Programs
Business Finland
hanna.rantala (at) businessfinland.fi