Siirry sisältöön
Uutinen 25.09.2020

Matkailun Finland Knowledge Bank - Kiinan WeChattiin

Kuva: Finland Knowledge Bank

Visit Finland lanseerasi Kiinassa 16.syyskuuta matkailutoimijoiden sekä matkailumedian käyttöön suunnatun uuden Finland Knowledge Bank - WeChat Mini Programin.

Finland Knowledge Bank mahdollistaa käyttäjilleen uuden ja tehokkaan tavan etsiä tietoa Suomen matkailutuotteista sekä kohteista kätevästi WeChat-alustalta.      

- WeChat on ensisijainen päivittäisen viestinnän kanava Kiinassa. Olemme kehittäneet uutta Knowledge Bankia WeChat alustalle viime vuodesta lähtien ja olemme ylpeitä siitä, että voimme lanseerata sen nyt. On hienoa saada tämä työkalu ammattilaisten käyttöön, vaikka matkustusmahdollisuudet ovat vielä rajalliset, kommentoi Visit Finlandin Kiinan johtaja David Wu.

Finland Knowledge Bank – Mini Program sisältää mm. kuvia, videoita, webinaarinauhoitteita sekä tuotekuvauksia matkailuammattilaisten hyödynnettäväksi myynti- ja markkinointitarkoituksiin sekä tuotekehitykseen. Kaikki sisältö on tallennettavissa ja ladattavissa käyttäjän omaan profiilin. Jokaiseen alustalle lisättyyn kuvaan on linkitetty kyseisen tuotteen tai kohteen kuvaus. Finland Knowledge Bankin sisältöä voi selata suuralueittain, eri teemojen kuten luonto, ruoka, kulttuuri, luksus ja hyvinvointi mukaan, tai etsiä hakusanoilla.   

Finland Knowledge Bank - WeChat Mini Program on merkittävä lisä Kiinan markkinalla päivittäin tehtävään työhön matkanjärjestäjien sekä matkailumedian kanssa. Nyt julkaistun version sisältöä tullaan laajentamaan hyödyntäen tulevaisuudessa mm. Visit Finland Datahubia.     
Lisätietoja

Director

Teemu Ahola

+358 41 468 6929

International Operations