Uutinen 23.03.2020

Poikkeuksellisen paljon rahoitushakemuksia – Käsittelemme hakemukset mahdollisimman nopeasti

Maanantaihin mennessä olemme vastaanottaneet yli 6000 hakemusta liiketoiminnan kehitysrahoitukseen häiriötilanteissa.

Viime viikolla saimme poikkeuksellisen suuren määrän rahoitushakemuksia emmekä valitettavasti tällä hetkellä pysty arvioimaan hakemusten käsittelyaikoja. Toivomme hakijoilta kärsivällisyyttä poikkeuksellisessa tilanteessa. Käsittelemme hakemukset mahdollisimman nopeasti ja olemme valmistautuneet käsittelemään hakemuksia poikkeuksellisesti myös viikonloppuisin.

Ohjeita hakijoille

Jos olet jo hakenut rahoitusta, niin voit rauhassa jäädä odottamaan rahoituspäätöstä. Käsittelemme hakemukset saapumisjärjestyksessä, ja ylimääräiset yhteydenotot vain hidastavat hakemusten käsittelyä.

Jos saat positiivisen rahoituspäätöksen, niin tutustu ensimmäisenä projektin aloitusohjeisiin. Projektin raportointi tehdään projektin päätyttyä Business Finlandin asiointipalvelussa.

Jos et vielä ole tutustunut Business Finlandin liiketoiminnan kehitysrahoitukseen häiriötilanteissa, niin lue lisää täältä. Business Finland voi rahoittaa kehittämistä, jonka avulla ratkotaan koronaviruksen liiketoiminnalle aiheuttamia ongelmia.

Team Finland -organisaatiot tarjoavat monipuolisesti rahoitusta poikkeustilanteessa

Team Finland -verkostoon kuuluvat Finnvera ja ELY-keskukset voivat myös omalta osaltaan rahoittaa suomalaisia yrityksiä koronakriisin keskellä.

  • Finnvera tarjoaa apua käyttöpääomatarpeisiin pankkien kanssa. Finnvera voi rahoittaa toiminimiyrityksiä. Lue lisää Finnveran palveluista.
  • ELY-keskukset ovat avaamassa 50 miljoonan euron erillisen haun pk-yritysten kehittämisavustuksiin koronavirustilanteen haittojen torjumiseksi. Se on tarkoitettu myös toiminimiyrityksille.

Ilmoittaudu rahoituswebinaariin

Kasvu Open järjestää 26.3. webinaarin yrityksille, jotka etsivät rahoitusratkaisuja tässä poikkeustilanteessa. Ilmoittaudu mukaan tästä.