Siirry sisältöön
Uutinen 02.09.2021

Milloin viimeksi… Saksan markkinointikampanja herättelee muistoja

Visit Finlandin uusi Saksan markkinointikampanjan kysymys "Milloin viimeksi ..." saa matkailijat miettimään, milloin he edellisen kerran kokivat jotain sellaista, joka sai heidät unohtamaan arjen stressin. Kampanja näkyy digitaalisesti kohdistettuna Saksan alueellisissa pääkaupungeissa (Berliini, Hampuri, Düsseldorf, Frankfurt ja München), joista on suora lehtoyhteys Suomeen.

Milloin viimeksi -kampanja on suunnattu saksalaisille luonnon ystäville, aktiivisille lomailijoille sekä kaupunkimatkailijoille, ja se pyörii visitfinland.com-verkkosivuilla syys-lokakuussa erilaisten matkanjärjestäjätarjousten muodossa. Kampanjan tiimoilta tehdään myös vaikuttajayhteistyötä sekä lehdistötiedote Saksan medialle.

- Olemme lanseeranneet elvytyskampanjan, jossa on neljä teemaa: revontulet, mökkiloma, kiertomatkat sekä outdoor. Teemat on valittu kampanjan kohderyhmien mukaan. Olemme tavoitelleet nykytilanteeseen sopivaa ja inspiroivaa tuotevalikoimaa, Visit Finlandin Saksan markkinavastaava Jyrki Oksanen kertoo.

esimerkkejä bannereista

Saksassa keväällä tehdyn matkailututkimuksen mukaan saksalaisten matkustushalu on edelleen korkea ja lomat ovat monille tärkeämpiä kuin koskaan. Yksitoista prosenttia kyselyyn vastanneista suunnittelee matkaa Suomeen seuraavan kolmen vuoden aikana. Suomen rajat saksalaisille matkailijoille avattiin uudelleen kesäkuussa tietyin terveysturvallisuusehdoin.

Kampanjasivusto saksaksi.

Lisätietoa Saksasta matkailumarkkinana.