Siirry sisältöön
Uutinen 21.01.2021

Visit Finland Ruotsin valloitukseen

Matkailualalla on jo vuosikausia toivottu Visit Finlandin palaavan Ruotsin markkinoille. Nyt se toteutuu! Korona aika on muuttanut maailmaa ja uskomme vahvasti, että lähimarkkinoilta saamme nopeimmin tuloksia. Toki pandemia-tilanne vielä jatkuu, mutta ajan myötä tilanne palautuu, kun rokotukset saadaan kunnolla vauhtiin ja sen myötä matkustaminen on taas mahdollista.

Ruotsista tulee yksi päämarkkinoistamme, missä toteutamme yhdessä suomalaisten partnereiden kanssa monipuolisesti markkinointitoimenpiteitä. Suomen ehkä vanhahtava imago lomakohteena halutaan muuttaa! Olemme trendikäs, helposti saavutettava ja turvallinen sekä edullinen lomakohde.

Pilotoimme Ruotsin markkinoilla aivan uutta toimintamallia, jossa partnerit otetaan jo toimenpiteiden suunnitteluvaiheessa mukaan. Monet Suomen alueet ja yritykset ovat tehneet pitkään markkinointia Ruotsissa ja sen sijaan, että lähtisimme puhtaalta pöydältä tekemään suunnitelmia, linkitämme olemassa olevan osaamisen suunnitteluun ja teemme yhteisiä toisiaan tukevia toimenpiteitä.

Saapuminen Suomeen ei voisi olla yksinkertaisempaa, Suomen ja Ruotsin välillä on päivittäiset laivayhteydet moneen satamaan monen laivayhtiön kuljettamana. Eikä nyt puhuta ainoastaan etelän yhteyksistä, vaan Vaasan ja Uumajan välille tuleva uusi laiva tulee mahdollistamaan erilaiset kiertomatkat eri puolille Suomea. Pohjoinen Tornio-Haaparanta-yhteys täydentää vaihtoehtoja.

Ruotsalaisten yöpymiset ovat ennen pandemiaa olleet ulkomaalaisten matkailijoiden osalta kärjessä, milloin ykkösenä, milloin kakkosena tai kolmosena. Potentiaali on kuitenkin paljon suurempi ja uskomme, että lukuja voidaan kasvattaa paljonkin. Erityisesti rannikon alueilla Ruotsi on ehdoton ykkösmarkkina yöpymisillään. Mutta Ruotsiin kannattaa katsoa kauempaakin, haluamme osoittaa monipuolisuutta tarjonnassa.

Hyppään Ruotsin toimenpiteiden koordinointiin innolla! Informoimme mahdollisimman pian yhteistyömahdollisuuksista Ruotsissa. Suunnitelmat täytyy tehdä nyt, että olemme valmiit aloittamaan kampanjoinnin heti, kun matkustaminen on taas mahdollista.

Lisätietoja

Account Manager

Heli Saari

+358 40 564 2780

Ruotsi, Ranska, Espanja