Siirry sisältöön
Uutinen 11.08.2021

Visit Finlandin WebiWorkshopit globaaleiksi

Virtuaalitapahtumat ovat vakiintuneet pysyvästi kansainvälisen matkailun b2b-myyntitapahtumien osaksi. Visit Finland on kehittänyt oman virtuaalitapahtumaformaatin ja sitä on kuluvana vuonna jalostettu ja testikäytetty pienemmissä tapahtumissa.

Kutsumme 23.9.2021 Suomen matkailualueet ja -yritykset mukaan globaaliin virtuaaliworkshopiin. Euroopan markkinoiden lisäksi mm. Aasian markkinat ovat mukana tapahtumassa. Tavoitteena on esitellä Suomen talven tarjonta mahdollisimman kattavasti. Hubilo-alustamme tarjoaa mahdollisuuden alueiden ja yritysten esittelyyn tekstein, tiedostoin, kuvin ja videoin virtuaalimessuilla, lisäksi tarjolla on selkeä Call to action -toiminto ostajien aktivoimiseksi.

Parasta WebiWorkshopissa on joustavuus. Voit sopia tapaamisia kahden päivän ajalle, miten haluat ja esimerkiksi aikaerot huomioiden. Myös ostajat pääsevät tutustumaan Suomen talvitarjontaan joko messualueella tai hakusanoja käyttäen.

Hubilo tarjoaa hakutermejä ja muita mahdollisuuksia etsiä ja löytää ostajia sekä päinvastoin. Esimerkiksi keskustelutoimintoa voi käyttää tapaamisia suunnitellessa. Videotapaamiset onnistuvat suoraan samalla alustalla ja tämä mahdollistaa perinteisen 20 minuutin tapaamisjaksotuksen.

Ilmoittautumisen jälkeen saat linkin Hubiloon, jonne on helppoa tehdä profiili muutamassa minuutissa.

Ilmoittautuminen myyjille on auki 30.8. asti, jonka jälkeen kutsut markkinoilla käynnistyvät ja virtuaaliosasto aukeaa.

2021 WebiWorkshopit

Winter Wonderland 23.-24.9. järjestetään maksuton koko Suomen talvitarjonnan esittelyyn erikoistuva WebiWorkshop. Myyntitapahtuman avaa tunnin inspiroiva webinaari. Winter Wonderland -tapahtumassa on tarjolla enemmän näkyvyyttä Sustainable Travel Finland -merkin saaneille yrityksille. Rekisteröidy tapahtumaan.

16.-18.11. järjestettävä virtuaalinen WebiWorkshop on muutettu enemmän kesä- ja syksypainotteiseksi, vastataksemme paremmin matkanjärjestäjien tarpeita ja aikatauluja. Myös WebiWorkshopissa on tarjolla enemmän näkyvyyttä Sustainable Travel Finland -merkin saaneille yrityksille. Rekisteröidy tapahtumaan.

Jouluinen Meet & Greet -tapahtuma järjestetään suunnitelmien mukaan 8.12. virtuaalisesti. Rekisteröidy myyntitapahtumaan.

 

Lisätietoa Visit Finlandin markkinavastaavilta.

Katso kaikki Visit Finlandin tulevat tapahtumat.