Siirry sisältöön
Uutinen 09.12.2021

Business Finland julkaisee digitaalisen esitteen suomalaisesta muovinkierrätyksen ja biopohjaisten materiaalien tarjoamasta

Muovi – siinä missä ominaisuudet ovat materiaalin etu, ne ovat myös sen haitta. Koska muovi maatuu hitaasti ja kertakäyttömuovi on lisääntynyt räjähdysmäisesti, olemme globaalin haasteen edessä. Tämän hetkiset muovijätteen vähentämiseen tai kierrätykseen tähtäävät toimenpiteet eivät ole ympäristön kannalta riittäviä. Niin valtiot, yritykset kuin kansalaisetkin vaativat tehokkaampia keinoja.

Suomalaisilla yrityksillä on erinomaista osaamista muovijätteen kierrätyksestä, sen uusiokäytöstä ja muovin korvaamisesta ympäristöystävällisillä vaihtoehdoilla. Bio & Circular Finland -ohjelma kutsuu nyt digitaaliseen esitteeseen mukaan suomalaisia yrityksiä, joilla on ratkaisuja muovinkierrätykseen ja biopohjaisiin materiaaleihin liittyen.

Osallistuminen on erinomainen mahdollisuus esitellä osaamistaan, innovaatioitaan ja asiantuntemustaan globaalille yleisölle. Tarjoomamateriaali tulee Business Finlandin kansainvälisen verkoston, Team Finlandin ja Suomen lähetystöjen hyödynnettäväksi.

Hankkeen tavoitteena on lisätä tietoisuutta ja kiinnostusta alan suomalaisyrityksiä kohtaan sekä markkinoida niiden ratkaisuja globaalisti muovinkierrätykseen ja biopohjaisiin materiaaleihin liittyville toimijoille tärkeimmillä markkina-alueilla. Osallistuminen on yrityksille ilmaista eikä sido mihinkään toimintaan tulevaisuudessa.

Kiinnostaako osallistuminen esitteeseen? Toimita materiaalisi keskiviikkoon 15.12.2021 mennessä. Luethan tarkemmat ohjeet ennen materiaalien toimittamista. Business Finlandilla on oikeus päättää lopulliseen esitteeseen päätyvistä tiedoista. Esite lähetetään yrityksille hyväksyttäväksi ennen julkaisua.

Voit tutustua vastaavan digitaaliseen esitteen, jonka New Space Economy -ohjelma on tuottanut. 

Lisätietoja

Outi Suomi
Head of Bio & Circular Finland
outi.suomi (at) businessfinland.fi

Sampo Tukiainen
Network Lead
sampo.tukiainen (at) businessfinland.fi