Siirry sisältöön
Uutinen 22.10.2021

Business Finland julkaisee digitaalisen esitteen suomalaisesta tarjoomasta tulevaisuuden sairaaloihin

Pandemian viimein väistyessä on terveydenhoitoala murroksessa. Monessa maassa mm. rakennetaan uusia sairaaloita ja päivitetään jo olemassa olevia vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin. Business Finland kerää tietoa suomalaisesta erityisosaamisesta ja julkaisee digitaalisen esitteen tulevaisuuden sairaalasta. Esite kokoaa yhteen suomalaisen huippuosaamisen tulevaisuuden kestäviin, digitaalisiin ja innovatiivisiin sairaaloihin.

Kutsumme nyt esitteeseen mukaan suomalaisia yrityksiä, joilla on ratkaisuja tulevaisuuden sairaaloihin. Esitteeseen osallistuminen on maksutonta ja tarjoaa yrityksille mahdollisuuden esitellä osaamistaan laajalle kansainväliselle yleisölle. Jos haluat osallistua esitteeseen, toimitathan materiaalisi viimeistään 5. marraskuuta. Luethan tarkemmat ohjeet ennen materiaalien toimittamista. 

Esitteeseen kootaan suomalaisten yritysten innovaatiot ja ratkaisut, jotka mahdollistavat tulevaisuuden sairaalojen toiminnan. Tulevaisuuden sairaalat ovat ympäristöystävällisiä sekä sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä. Esite tulee Business Finlandin kansainvälisen verkoston 170 asiantuntijan, sekä koko Team Finland -verkoston käyttöön. Esitettä tullaan myös käyttämään Team Finland -vienninedistämistapahtumissa, suurlähetystöissä, yrityksissä, sekä Invest in Finland -toiminnassa. 

Lisätietoja

Terhi Rasmussen, Global Opportunity Leader
Health & Wellbeing, Business Finland
terhi.rasmussen (at) businessfinland.fi

Lue myös Terhi Rasmussenin blogi aiheesta:
Euroopan elvytyssuunnitelmista kanavoituu bisnestä: voisiko Suomi olla maailman paras sairaalaosaamisessa?
Kauppalehti, 1.11.2021