Siirry sisältöön
Uutinen 16.12.2021

Business Finland julkaisee digitaalisen tarjooman suomalaisesta osaamisesta tekstiiliteollisuuden vihreässä siirtymässä

Globaali tekstiiliteollisuus on suuri päästöjen aiheuttaja, jonka vuoksi tekstiiliteollisuuden vihreällä siirtymällä on merkittävä rooli hiilineutraaliustavoitteen saavuttamisessa. Suomalaisten yritysten tarjoamilla ratkaisuilla ja ekologisilla innovaatioilla on suuri rooli tekstiiliteollisuuden vihreässä siirtymässä. Business Finland kerää tietoa suomalaisesta erityisosaamisesta ja julkaisee digitaalisen tarjooman tekstiiliteollisuuden ekologisista ratkaisuista.

Tarjoomaan kootaan suomalaisten yritysten innovaatiot ja ratkaisut, jotka mahdollistavat tekstiiliteollisuuden vihreän siirtymän. Hankkeen tavoitteena on lisätä tietoisuutta ja kiinnostusta alan suomalaisyrityksiä kohtaan sekä markkinoida niiden ratkaisuja globaalisti tekstiiliteollisuuteen liittyville toimijoille tärkeimmillä markkina-alueilla sekä Business Finlandin että ulkoministeriön toimesta. Materiaalia tullaan myös käyttämään Team Finland -vienninedistämistapahtumissa, suurlähetystöissä, yrityksissä, sekä Invest in Finland -toiminnassa.

Kutsumme nyt tarjoomaan mukaan suomalaisia yrityksiä, joilla on ratkaisuja tekstiiliteollisuuden vihreään siirtymään. Osallistuminen on maksutonta ja tarjoaa yrityksille mahdollisuuden esitellä osaamistaan laajalle kansainväliselle yleisölle. Vertailun vuoksi löydät tästä vastaavan esityksen New Space Economy. Jos haluat osallistua esitteeseen, toimitathan materiaalisi tämän linkin kautta viimeistään 14. tammikuuta. Luethan tarkemmat ohjeet ennen materiaalien toimittamista.

Lisätietoja

Marika Ollaranta
Head of low carbon and circular economy
marika.ollaranta (at) businessfinland.fi