Siirry sisältöön
Uutinen 12.04.2021

EU-rahoituksen hakemiseen avattu uusi neuvontapalvelu

Business Finlandiin on avattu uusi kansallinen EU-rahoitusneuvontapalvelu. Palvelu kokoaa yhteen tietoa Euroopan unionin avustuksista, lainoista, takauksista, pääomasijoituksista, tuista ja julkisista hankinnoista, sekä ohjaa ja neuvoo niiden käytössä. EU-rahoitusta voivat hyödyntää yritykset, tutkimuslaitokset, kunnat, rahoituslaitokset ja muut tahot.

Uusi työ- ja elinkeinoministeriön rahoittama ja Business Finlandin toteuttama palvelu tarjoaa ajankohtaista tietoa ja hankekohtaista ohjausta sekä järjestää EU-rahoitukseen liittyviä tapahtumia.

EU-rahoitusneuvontapalvelun verkkosivuston sisältö tuotetaan yhteistyössä rahoitusohjelmien ja -välineiden suomalaisten vastuutahojen kanssa ja palvelu toimii verkostomaisesti EU-rahoituksesta vastaavien tahojen kanssa.

Business Finlandissa toimii jo ennestään EU:n tutkimuksen ja innovoinnin puiteohjelmien yhteystoimisto, joka tarjoaa kaikille avointa, maksutonta neuvontaa ja sparrausta Horisontti Eurooppa -ohjelmasta. "Uusi, laajasti EU-rahoitusta suomalaisille avaava palvelu täydentää hyvin jo pitkään toiminutta tutkimus- ja innovaatiorahoitusta koskevaa neuvontapalveluamme. On tärkeää, että Suomessa osataan hyödyntää kaikki EU:n rahoituslähteet täysimääräisesti emmekä jää kilpailijamaistamme jälkeen", sanoo eurooppalaisen innovaatioyhteistyön johtaja Elina Holmberg Business Finlandista.

Tutustu uuteen palveluun https://www.eurahoitusneuvonta.fi

Tervetuloa ensimmäisille EU-aamukahveille 27.4.2021 klo 9

EU-rahoitusneuvontapalvelu järjestää kuukausittain aamukahvitilaisuuksia webinaareina, joissa voi keskustella palvelun asiantuntijoiden kanssa vaihtuvista teemoista. Lue lisää ja ilmoittaudu!