Siirry sisältöön
Uutinen 23.11.2021

Lähde viemään Pohjoismaisia digitaaliterveyden huippuratkaisuja Kaakkois-Aasiaan

Tutustu nyt kattaviin maatason markkinatutkimuksiin ja lähde markkinalle pohjoismaisin yhteisvoimin! Neljä keskeistä trendiä kasvattavat lääkinnällisten laitteiden ja terveydenhuollon digitaalisten ratkaisujen kysyntää Kaakkois-Aasian markkinoilla.

Kaakkois-Aasian alueen maihin odotetaan merkittävää talouskasvua ja sitä kautta sekä lisääntyvää kysyntää, että kohdistettuja investointeja terveyssektorille ja etenkin terveydenhuollon palveluiden digitalisoitiin.

 • Koko alueen terveyskulut nousevat 600 miljardiin USA:n dollariin vuoteen 2025 mennessä
 • 160 000 000 alueen asukasta tulee olemaan 65 vuotiaita tai iäkkäämpiä
 • Kolme merkittävää kroonista sairautta vaikuttaa jo nyt 320 000 000 ihmisen elämään
 • Voimakkaasti kasvavat yhteiskunnat ja kattava teknologian käyttöönottovalmius

Kaakkois-Aasian terveydenhuolto- ja MedTech-teollisuus kohtaavat haasteita toiminnan tehokkuuden ja hoivatason ylläpitämisessä, kehitystaso maasta toiseen on erittäin vaihteleva ja mahdollisuudet alueella ovatkin runsaat. Indonesian ja Vietnamin kaltaisilla väkirikkailla markkinoilla on suuria haasteita terveydenhuollon infrastruktuurin riittämättömyyden ja rajallisen kapasiteetin vuoksi, ja näihin haetaan aktiivisesti uusia ratkaisuja. Kun taas muilla kehittyneillä testialusmarkkinoilla, kuten Australiassa ja Singaporessa, on maailman johtavat terveydenhuollon palvelut ja ekosysteemit, jotka ovat valmiita uraauurtavien teknologioiden tutkimus- ja kehityspilotteihin myös suomalaisten yritysten kanssa. Malesia ja Thaimaa ovat voimakkaasti kasvavia markkinoita ja molemmissa maissa terveysturismin ja yksityisen terveydenhuollon palveluiden osuus on merkittävä. Lisäksi markkinoilla on rohkea ote implementoida digitaalisia ratkaisuja osaksi terveydenhuollon järjestelmiä.

Lue lisää näistä trendeistä ja pyydä markkina-asiantuntijoiltamme tarkempia markkinatutkimusmateriaaleja liittyen näihin seitsemään maahan:

 1. Australia
 2. Singapore
 3. Thailand
 4. Malaysia
 5. India
 6. Indonesia
 7. Vietnam

Nyt on aika toimia!

Business Finland, Business Sweden ja Innovation Norway edistävät yhdessä Pohjoismaista terveysteknologian ratkaisuja Kaakkois-Aasian markkinoille. Jos yrityksesi haluaa osallistua tähän projektiin, ota yhteyttä Terhi Rasmusseniin tai vastaa tähän lyhyeen kyselyyn viimeistään 3.12.

Lisätietoa

Terhi Rasmussen
Global Opportunity Leader
Health & Wellbeing, Business Finland
terhi.rasmussen (at) businessfinland.fi
+45 2054 9894