Siirry sisältöön
Uutinen 09.02.2022

Business Finland julkaisee digitaalisen esitteen suomalaisesta agetech-osaamisesta

Ikääntyvien osuus väestöstä kasvaa ympäri maailman, minkä vuoksi uudet ja innovatiiviset ratkaisut ikääntyville ovat entistä tärkeämpiä. Business Finland kerää tietoa suomalaisesta osaamisesta ja julkaisee digitaalisen esitteen agetech-tarjoomasta.

Määrittelemme agetechin digitaalisesti avustetuksi teknologiaksi, ratkaisuksi, tuotteeksi tai palveluksi, joka on suunnattu ja suunniteltu ikääntyville. Ratkaisun kohderyhmänä voi olla yksilö, kotihoidon tarjoaja tai palvelutalot.

Kutsumme nyt esitteeseen mukaan suomalaisia yrityksiä, joilla on sopivia agetech-ratkaisuja. Esitteeseen osallistuminen on maksutonta ja tarjoaa yrityksille mahdollisuuden esitellä osaamistaan laajalle kansainväliselle yleisölle. Osallistuaksesi esitteeseen, yrityksesi ratkaisu tulee olla suunnattu kansainvälisille markkinoille. Jos haluat osallistua esitteeseen, olethan yhteyksissä Sinianna Kuosmaseen viimeistään maanantaina, 28.2.2022.  

Esitteeseen kootaan suomalaisten yritysten innovaatiot ja ratkaisut, jotka tukevat ikääntyvien toimintakykyä. Esite tulee Business Finlandin kansainvälisen verkoston, sekä koko Team Finland -verkoston käyttöön. Esitettä tullaan myös käyttämään Team Finland -vienninedistämistapahtumissa, suurlähetystöissä, yrityksissä, sekä Invest in Finland -toiminnassa.

Lisätietoja

Kari Klossner
kari.klossner (at) businessfinland.fi

Sinianna Kuosmanen
sinianna.kuosmanen (at) businessfinland.fi