Siirry sisältöön
Uutinen 23.06.2022

Kestävä meriteollisuus – vastaa kyselyyn!

Minkä tulisi olla keskeinen tavoite ja kehittämiskohde meriteollisuudelle, johon Suomen tulisi kiinnittää erityistä huomioita? Mitä pullonkauloja meriteollisuutta tukevalle rahoitukselle olet kohdannut? Onko teillä omia kehittämistoimia meriteollisuuden edistämiseksi (johon toivoisitte ehkä muidenkin toimijoiden osallistuvan)?

Vastaamalla mm. yllä oleviin kysymyksiin tässä kyselyssä  pääset osallistumaan Suomen meriteollisuuden yhteisen konkreettisen kehittämiskohteen määrittelyyn ja kertomaan omia kokemuksiasi rahoituksen pullonkauloista.

Suomalaiselle meriteollisuudelle määritellään syksyllä 2022 koko toimialaa innostava ja yhdistävä kehittämiskohde, mikä edistää toimialan kehitystä ja näkyvyyttä kansainvälisesti. Kehittämiskohteen halutaan olevan konkreettinen ja kunnianhimoinen toimenpide- tai kehityskokonaisuus, johon mahdollisimman moni alan toimija voi osallistua . Nyt toteutettavalla kyselyllä haluamme kuulla kaikkien meriteollisuuden alan toimijoiden näkemyksiä.

Kyselyn toteuttaa työ- ja elinkeinoministeriö Korkia Consulting Oy:n avustuksella.

KYSELY. Vastausaikaa 15.8. asti.

Työpaja 23.8.

Osallistu myös 23.8. klo 12-15 etäyhteyksin järjestettävään työpajaan, jossa keskustellaan tarkemmin kehittämiskohteen sisällöstä ja reunaehdoista. Ilmoittaudu työpajaan 15.8. mennessä.

Lisätietoja

Anita Silanterä
Johtava asiantuntija
Työ- ja elinkeinoministeriö
Matkapuhelin 050 464 5366
anita.silantera (at) gov.fi