Siirry sisältöön
Uutinen 22.04.2022

Kysely suomalaisen AV-alan tulevaisuuden tavoitteista

Kasvusopimus on uudenlainen dialogi- ja yhteistyömalli julkisen sektorin ja elinkeinoelämän välillä, jonka tavoitteena on käytännön toimin tukea AV-alan yritysten kasvua ja kansainvälistymistä. Järjestimme 20.4. tilaisuuden, jossa lukuisat alan toimijat kokoontuivat keskustelemaan alan tulevaisuudesta, haasteista ja mahdollisuuksista.

Olemme luoneet AV-alan Kasvusopimukselle kuusi tavoitetta. Ne perustuvat alasta tehtyihin tutkimuksiin, eri sidosryhmien kanssa käytyihin keskusteluihin sekä 20.4. järjestetyssä tilaisuudessa kuultuihin kokemuksiin ja näkemyksiin alan tulevaisuudesta. Nämä valitut tavoitteet tulevat ohjaamaan Kasvusopimuksen toimintamallia ja käytännön toimia.

Toivoisimme teidän vastaavan kyselyyn koskien AV-alan Kasvusopimukselle asettamiamme tavoitteita. Kysely on avoinna 29.4. saakka.

Miltä näyttää suomalaisen AV-alan tulevaisuus vuonna 2028?

Työskentelemme jälleen yhdessä 16.5.2022 järjestettävässä työpajassa. Tietoa tilaisuudesta löydät myöhemmin Kasvusopimuksen kotisivuilta.

Mitä useampi AV-alan yritys osallistuu Kasvusopimuksen rakentamiseen, sitä tarkempia ja tehokkaampi toimenpiteitä voimme suunnitella alan yhteisen kasvun vauhdittamiseksi. Jaathan kyselylinkkiä eteenpäin omissa yritysverkostoissasi myös muille.

AV-alan Kasvusopimus -tilaisuuden 20.4. tallenne on katsottavissa täällä.