Siirry sisältöön
Uutinen 15.07.2021

Horisonttia koko syksy: poimi omasi EUTIn koulutustarjonnasta

Jatkamme EUTIssa Horisontti Euroopan tietoiskuja, infoja ja koulutuksia koko syksyn. Pääset esimerkiksi kysymään meiltä mitä tahansa, mikä mieltäsi askarruttaa ohjelman toiminnassa, rahoituksen hakemisessa tai vaikkapa hakemusten arvioinnissa.

Saimme EUTIin paljon positiivista palautetta keväällä ja kesällä pitämistämme tunnin, puolentoista tunnin mittaisista Horisontti-infoista. Kiitos siitä! Ilahduttavaa huomata, että osasimme tarjota tiivistetyssä paketissa asiaa, josta monille on ollut hyötyä. Jatkamme siis samalla linjalla.

Tilaisuudet järjestämme edelleen pääsääntöisesti virtuaalisina, myöhemmin tarvittaessa myös fyysisinä tilaisuuksina sekä teemme hybridi-kokeiluja eli virtuaalisen ja fyysisen tilaisuuden yhdistelmiä.

Avaamme ilmoittautumiset lähempänä tilaisuuksien ajankohtia. Syys-lokakuun tilaisuuksien ajankohdat ovat vielä alustavia. Seuraa ilmoitteluamme näillä Horisontti-sivuilla tapahtumien listauksessa sekä somekanavillamme Twitterissä ja LinkedInissä.

Tulossa syyskaudella 

Tässä jo tietoa siitä, mitä olemme suunnitelleet. Jos mielestäsi jotakin tärkeää tai sinua kiinnostavaa puuttuu listasta, kerro meille. Katsomme sitten, miten voimme vastata tarpeeseen! Yhteystietomme löydät tältä sivustolta Miten voimme auttaa -kohdasta. 

Horisontin ABC: Hakemusten arviointi, to 9.9.2021, klo 11:00-12:00

Horisontin ABC: Vaikuttavuus Horisontissa, ke 22.9.2021, klo 11:00-12:00

Kysy mitä vaan Horisontista! ke 29.9.2021, klo 14:00-15:00

Horisontin ABC: Kansainvälinen yhteistyö ja EU:n ulkopuolisten maiden osallistuminen, siirtyy pidettäväksi joulukuussa, ajankohta vahvistuu piakkoin

Horisontin ABC: Koordinaattorina projektissa, to 14.10.2021, klo 11:00-12:00

Tutustu aiempien tapahtumien esitysaineistoon

EU:n tutkimus- ja innovaatio-ohjelmat EUTI on Business Finlandissa toimiva EU:n puiteohjelmien kansallinen yhteystoimisto. Tarjoamme julkisia, maksuttomia neuvontapalveluja kaikille EU:n Horisontti Eurooppa -ohjelmasta kiinnostuneille.