Siirry sisältöön
Uutinen 19.11.2020

EUTIn joulutervehdys: Koulutusta kaiken keskelle!

EU:n T&I-puiteohjelmien kansallinen yhteystoimisto EUTI järjestää kaikille kiinnostuneille sekä koulutusta että tarjoaa muutakin jännittävää joulupuuhailujen lomaan.

Joulukuun alussa aloitamme ja 1.12. koulutamme Horisontti 2020 -hankkeiden kustannusraportointiin.

Ilmoittautuminen on avoinna ja nyt on jo kiire, sillä viimeiset paikat ovat menossa!

Sen jälkeen käännämme katseet kohti EU:n uutta Horisontti Eurooppa -ohjelmaa. Ensimmäiseksi 10.12. vastaamme kysymykseen, mikä on Horisontti Eurooppa. Tarjolla on perustason tietoa ohjelmasta ja osallistumisesta.

Ilmoittautuminen on avoinna 8.12. saakka.

Horisontti Eurooppa -webinaarisarja jatkuu 14.12. Mahdollisuuksien Horisontti esittelee nimensä mukaisesti osallistumismahdollisuuksia, osallistumisen periaatteita, ehtoja ja hankemuotoja. 

Ilmoittautuminen on avoinna 11.12. saakka. 

Vielä lopuksi se luvattu pieni lukupaketti: 17.12. julkistamme tilastoraportin Suomen osallistumisesta Horisontti 2020 -ohjelmaan. Miten suomalaisorganisaatiot ovat osallistuneet ja onnistuneet tilastojen valossa?  Tähän perehdymme tarkemmin ja kuulemme myös ihkaoikeiden projektiosallistujien kokemuksia. 

Ilmoittautuminen on avoinna 15.12. saakka.

Jatkuu ensi vuonna

Ensi vuonna tammikuussa heti loppiaisen jälkeen infotilaisuudet ja koulutukset jatkuvat. Tulossa ovat esimerkiksi Horisontti Euroopan temaattiset eli klusterikohtaiset hakuinfot ja asiaa kumppanuuksista, missioista sekä EIT:stä (European Institute of Innovation and Technology).

Rauhoita siis hetki ajastasi joulunaluskiireiden keskellä ja tule mukaan! 

 

Uutiseen on 25.11. päivitetty tapahtumien ilmoittautumisajat ja linkit tapahtumasivuille