Siirry sisältöön
Uutinen 21.08.2020

Hae EIT:n Governing Boardiin

Oletko innovoija, yrittäjä tai tutkija, joka etsii mahdollisuutta auttaa Eurooppaa toipumaan kriisistä innovaation avulla? Haluatko olla mukana luomassa Eurooppaan vihreämpää, terveellisempää ja kestävämpää tulevaisuutta? EIT tarjoaa sinulle tilaisuuden siihen.

Euroopan innovaatio- ja teknologiainstituutti (EIT) on Euroopan unionin vuonna 2008 perustama Euroopan innovointikykyä tukeva EU:n elin. EIT on kiinteä osa Horizon 2020:tä, EU:n tutkimuksen ja innovoinnin puiteohjelmaa.

EIT etsii nyt Governing Boardiinsa peräti neljää uutta jäsentä. EIT:n Governing Board koostuu 12 eurooppalaisesta innovaatiojohtajasta, jotka Euroopan komissio nimittää neljävuotiseksi toimikaudeksi. Board huolehtii EIT:n strategisesta johtamisesta ja on riippumaton päätöksen tekijä. Erityisesti se vastaa EIT:n osaamis- ja innovaatioyhteisöjen valinnasta, nimeämisestä sekä arvioinnista.

Kiinnostuksenilmaisupyyntö Governing Boardiin on nyt avoinna: hae 30. syyskuuta mennessä edistämään Euroopan innovaatiokykyä. Lisätietoja, mukaan lukien kiinnostuksen ilmaisupyyntö sekä hakemuslomake löytyvät EIT:n nettisivuilta.