Siirry sisältöön
Tiedote 19.09.2017

Vertaisverkkokauppa Vähänkäytetty.fi ja Finpro kutsuvat sinut lehdistötilaisuuteen 26.9. klo 10.00

Vähänkäytetty.fi avasi tien vertaisverkkokaupalle Euroopan maiden välillä

Vertaisverkkokauppa Vähänkäytetty.fi laajentaa jälleen toimintaansa. Palvelu, jossa kuluttaja voi ostaa toisen kuluttajan tuotteita, toimii englanniksi jo 13:ssa Euroopan maassa nimellä Netflea.com. Nyt oululainen yritys on avannut palvelunsa Saksassa, Itävallassa, Hollannissa, Belgiassa ja Puolassa – kohdemaiden omalla äidinkielellä.

Käytetyillä vaatteilla on runsaasti kysyntää ympäri Euroopan, sillä laadukkaat merkkituotteetkin ovat yleensä selkeästi edullisempia käytettyinä. Kuitenkin käytettyjen tuotteiden tilaus ja toimitus maan rajojen ulkopuolelle on ollut yleensä kallista tai jopa mahdotonta. Second hand -tuotteita myyvä Netflea on poistanut nämä esteet niin vaatteiden kuin muidenkin pientavaroiden myynnin osalta. Omalla äidinkielellä saatavaa palvelua laajennetaan myöhemmin muihinkin maihin.

Uskallus Euroopan valloitukseen on tullut Finpron eCom Growth -kasvuohjelmasta, johon yritys on osallistunut. ECom Growth on Finpron kolmivuotinen digitaalisen kaupan kasvuohjelma, joka auttaa suomalaisia verkossa kauppaa käyviä yrityksiä kansainvälistymään ja kasvamaan.

”Netflea.com on mainio esimerkki kiertotalouden megatrendiin vastaavasta suomalaisesta verkkokauppayrityksestä. Yritys on kehittänyt ainutlaatuisen ratkaisunsa yhteistyössä eCom Growth -kasvuohjelman kanssa”, sanoo ohjelmapäällikkö Simo Heiskanen Finprosta.

Netflean keskitetty osto- ja myyntipalvelu takaa kuluttajille turvallisen, rajat ylittävän vertaisverkkokaupan, jossa ei ole huijausmahdollisuutta. Suomalaiset sijoittajat ovat kokeneet palvelun luotettavana ja kansainväliseen kasvuun sopivana sen toimintavarmuuden ja kattavan asiakaskunnan takia.

Netflea pyöräyttää kiertotalouden pyörää liikkeelle uudella vauhdilla, sillä palvelua kehitetään ja laajennetaan nyt lähes miljoonan euron rahoituksella.

Vähänkäytetty.fi on toiminut Suomessa vuodesta 2014 saakka. Innovatiivisesta liikeideastaan tunnettu yritys on kasvanut yli 100 prosenttia vuosittain jo ennen Euroopan markkinoiden avaamista.

Tervetuloa lehdistötilaisuuteemme kuulemaan vertaiskaupan uuteen mittakaavaan asettavasta palvelustamme, tavoitteistamme, rahoituksesta sekä hyödyistä kuluttajille.

Tilaisuuden jälkeen tarjoamme teille lounaan!

Aika: 26.9.2017 klo 10.00

Paikka: Finpro, Porkkalankatu 1, 00180, HELSINKI, Kokoustila Center

Ilmoittaudu 25.9.2017 mennessä tästä (http://bit.ly/2x6xXqi)!

Lisätietoja:

Ossi Salo, toimitusjohtaja, Netflea.com

p. 050 591 5569, ossi.salo@netflea.com

eCom Growth -kasvuohjelma

Simo Heiskanen, Finpro

p. 040 719 0588, simo.heiskanen@finpro.fi