Siirry sisältöön
Tiedote 18.10.2019

Carly Rae Jepsenin The Sound -kappaleen video kuvattiin Suomen Lapissa

Kuva: Simo Vilhunen / Universal Music Oy

Kanadalainen laulaja-lauluntekijä Carly Rae Jepsen vietti elokuussa aikaa Ruka-Kuusamossa, jossa hän nauhoitti live-version The Sound -kappaleesta ja kuvasi videon pohjoisen järvimaisemissa.

The Sound -kappaleen video kuvattiin Ruka-Kuusamon jylhissä maisemissa järven rannalla osana Sound of Lapland -projektia. Samalla kappaleesta nauhoitettiin live-versio, The Sound (Live in Lapland, Finland). Carly Rae Jepsenin ohjelmaan Lapissa kuului tämän lisäksi lisäksi mm. vierailu husky-farmilla, rentoutumista saunassa, melontaa ja paikalliseen ruokakulttuuriin tutustumista Rovaniemellä. Matkustamisesta vaikutteita saava artisti on aikaisemmin kirjoittanut lauluja mm. Nicaraguan ja Italian matkoistaan inspiroituneena.

- Luonto on tärkeässä osa lapsuuttani ja osa parhaita muistojani. Suomen Lapissa sain nauttia uskomattomasta hiljaisuudesta, joka antoi omille ideoille tilaa virrata. Kokemus oli aivan uskomaton, Carly Rae Jepsen kertoo.

Jepsen on parhaillaan Aasian kiertueella, jonka jälkeen hän suuntaa ensimmäistä kertaa Australiaan ja Uuteen-Seelantiin. Jepsen on ollut ehdolla Grammy-palkinnon saajaksi 2013 ja hänen toinen studioalbuminsa Kiss palkittiin Kanadan Juno-gaalassa vuoden albumina ja vuoden pop-albumina, sekä Call Me Maybe -single vuoden singlenä. Call Me Maybe nousi useissa maissa listaykköseksi, myös Suomessa.

Carly Rae Jepsen oli Suomessa osana Sound of Lapland -projektia Visit Finlandin, House of Laplandin ja Finnairin kutsumana.

Katso video The Sound (Live in Lapland, Finland) YouTubesta

Lisätietoa Sound of Lapland -projektista

Lisätietoja medialle

Heli Hemgård, Communications Manager
Visit Finland | Business Finland

heli.hemgard (at) businessfinland.fi, 040 901 5219

Jesse Ketonen, Head of Travel Marketing
Finnish Lapland | House of Lapland

jesse.ketonen (at) houseoflapland.fi, 040 774 1645

Visit Finland vastaa valtakunnallisena matkailualan asiantuntijana ja aktiivisena toimijana ulkomailta Suomeen suuntautuva matkailun edistämisestä. Visit Finland tukee alan yrityksiä ja yritysryhmiä kansainvälisille markkinoille tarkoitettujen matkailupalvelujen kehittämisessä ja markkinoinnissa. Visit Finland on osa Business Finlandia www.visitfinland.fi / www.visitfinland.com

Business Finland on suomalainen julkinen toimija, joka tarjoaa innovaatiorahoitusta ja kansainvälistymispalveluita sekä edistää matkailua ja investointeja Suomeen. Organisaatiossa työskentelee 600 asiantuntijaa 40 toimipisteessä maailmalla ja 16 toimipaikassa Suomessa. Business Finland on osa Team Finland -verkostoa. www.businessfinland.fi