Siirry sisältöön
Tiedote 14.09.2021

Rovaniemeläinen Ollero Eco Lodge mukana Netflix-sarjassa

Ekologinen majoitusyritys Ollero Eco Lodge on näyttävästi esillä Netflixin matkailusarjassa Visit Finlandin kansainvälisen PR-työn tuloksena. Sarjan kuvaaminen Suomessa tuo merkittävää näkyvyyttä, sillä kansainvälisellä suoratoistopalvelulla on maailmanlaajuisesti yli 200 miljoonaa tilaajaa 190 maassa.

Ounasjoen varrella Rovaniemellä sijaitseva Ollero Eco Lodge esitellään Maailman upeimmat loma-asunnot (engl. The World’s Most Amazing Vacation Rentals) -matkailusarjan toisella kaudella, yhdessä sarjan kahdeksasta jaksosta. Sarja seuraa Megan Batoonin, Jo Francon sekä Luis D. Ortizin seikkailuja heidän vieraillessaan erilaisissa loma-asunnoissa ympäri maailman. Kolmikko jakaa ohjelmassa parhaat ja unohtumattomimmat majoitusvinkit eri budjeteille. Aikaisemmin kesällä julkaistulla sarjan ensimmäisellä kaudella esiteltiin puolestaan Pyhällä sijaitseva The Lucky Ranch Igloon lumesta rakennettu majoitus.

– Tuotantoryhmän päätyminen Suomeen on Visit Finlandin pitkäjänteisen PR-työn tulosta. Teemme jatkuvasti töitä yhdessä PR-toimistoverkostomme kanssa, jotta saisimme houkuteltua merkittäviä matkailu- ja lifestyle-teemaisia TV-tuotantoja Suomeen kohdemarkkinoiltamme. Kun tarkastelemme vuositasolla työmme tuloksia, nousevat TV-ohjelmat saavuttamamme näkyvyyden osalta aina kärkeen, kertoo PR manager Sari Hey Visit Finlandilta.

avantouinti

Tuoreelle perheyritykselle maailmanlaajuista näkyvyyttä

Neljän sisaruksen pyörittämä Ollero Eco Lodge tarjoaa ympäristöystävällisiä majoitus- ja elämysmatkailupalveluita pienille ryhmille. Ollero Eco Lodge koostuu useammasta rakennuksesta, joista jokaisella on oma tarinansa. Paikan päärakennuksena toimii yli 100-vuotias modernisoitu hirsirakennus, joka toimi aikoinaan tukkimiesten kämppänä Savukoskella. Majoitustiloina toimivat punainen aittarakennus sekä joen rannalla sijaitseva lasikattoinen maja, jossa sarjan tähdet Megan sekä Jo yöpyivät.

– Kun saimme ensimmäisen yhteydenoton, olimme todella hämmästyneitä, emmekä oikein uskoneet koko asiaa. Olimme todella innoissamme ja ylpeinä siitä, että Ollero Eco Lodge oli valittu jaksoon, jonka teemana oli ekologisuus. Oli myös hienoa päästä katsomaan, miten tuon mittaluokan kansainvälistä ohjelmaa tuotetaan, Amalia Pöyry, Ollero Eco Lodgen yksi omistajista kertoo.

Ollerolle on myönnetty Visit Finlandin vastuullisuudesta kertova Sustainable Travel Finland -merkki, ja ekologisuus on otettu huomioon kaikessa yrityksen toiminnassa rakennusmateriaaleista energiankäyttöön. Asiakkaita opastetaan kierrättämään ja heidän käyttöönsä tarjotaan ympäristöystävällisiä tuotteita ja kaikki aktiviteetit on suunniteltu siten, että jälkiä ympäristöön ei synny. Ollerossa myös istutetaan puu jokaista vierasta kohden.

– Pyöritämme Ollero Eco Lodgea neljän sisaruksen voimin ja kukaan meistä ei ole matkailun ammattilainen eikä tee tätä vielä päätoimena. Olimme ymmärrettävästi siis huolissamme, antaako Ollero heille sitä ainutlaatuisuutta ja ekologisuutta mitä he tulevat hakemaan, Pöyry kertoo.

Tuotantoryhmä oli vaikuttunut Olleron perhekeskeisyydestä, ekologisista arvoista sekä paikan aidosta tunnelmasta. Ihastuneita tunnelmia voi katsoa lähiaikoina myös Netflixiltä. Maailman upeimmat loma-asunnot -sarjan toinen tuotantokausi julkaistaan Netflixissä tänään, tiistaina 14.9.

World’s Most Amazing Vacation Rentals -sarjan päätyminen Suomeen on Visit Finlandin pitkäjänteisen PR-työn tulosta. Sarjan kuvausjärjestelyissä oli tiiviisti mukana myös Visit Rovaniemi.
 

The World’s Most Amazing Vacation Rentals -sarjan toisen kauden traileri.

Ollero Eco Lodgen kotisivut.

Visit Finlandin pr ja mediatyö

moottorikelkat

Lisätietoja medialle

Sari Hey, PR & Media Manager
Visit Finland | Business Finland
sari.hey (at) businessfinland.fi, 046 923 4745

Amalia Pöyry, omistaja
Ollero Eco Lodge
info (at) olleroecolodge.com, 050 305 5044

Heli Hemgård, Communications Manager
Visit Finland | Business Finland
heli.hemgard (at) businessfinland.fi, 040 901 5219 

Visit Finland vastaa valtakunnallisena matkailualan asiantuntijana ja aktiivisena toimijana ulkomailta Suomeen suuntautuva matkailun edistämisestä. Visit Finland tukee alan yrityksiä ja yritysryhmiä kansainvälisille markkinoille tarkoitettujen matkailupalvelujen kehittämisessä ja markkinoinnissa. Visit Finland on osa Business Finlandia www.visitfinland.fi / www.visitfinland.com

Business Finland on suomalainen julkinen toimija, joka tarjoaa innovaatiorahoitusta ja kansainvälistymispalveluita sekä edistää matkailua ja investointeja Suomeen. Organisaatiossa työskentelee noin 700 asiantuntijaa 40 toimipisteessä maailmalla ja 16 toimipaikassa Suomessa. Business Finland on osa Team Finland -verkostoa. www.businessfinland.fi