Siirry sisältöön

Suomi esillä Japanissa 2020-2021

Business Finlandin operoima Metsä-paviljonki sijaitsee Tokiossa Suomen suurlähetystön alueella vuoden 2021 loppuun saakka. Paviljonki on yksi historian merkittävimmistä suomalaisosaamisen vientiprojekteista Japaniin. Tokion olympialaisten ja paralympialaisten aikana paviljonki toimii Suomen joukkueiden kotipesänä.

Metsä-paviljonki
Suomen näyteikkuna

Tervetuloa Tokion Suomeen!  

Metsä-paviljonki on Suomen ja suomalaisen viennin pysyvä näyteikkuna Japanissa vuosina 2020 ja 2021. Se on näyttävä alusta hyödynnettäväksi suomalaisille vientiyrityksille, kärkihankkeille, huippuosaamiselle ja kulttuurille. Metsä-paviljongin kantavat teemat ovat digitaalinen teknologia, kestävä kehitys ja luonto.

Puisen, suomalaisesta kestävästi kasvatetusta metsästä lähtöisin olevan Metsä-paviljongin tuottaa projektin pääkumppani Metsä Group ja sen on suunnitellut suomalainen Helin & Co arkkitehtitoimisto. Paviljongin sisätilojen designin ja kalustesuunnittelun on suunnitellut taiteilija Ulla Koskinen.

Olympialaisten ja Paralympialaisten aikana paviljonki muuttuu Suomen joukkueiden kotipesäksi, Olympic National Partner House:ksi.

Tokyo 2020

(c) Helin & Co Architects

Metsä-paviljonki rakennettiin keväällä 2020 ja se valmistui kesällä. Paviljongin avajaisia vietettiin 6. lokakuuta, 2020. Tällä hetkellä paviljongissa järjestetään monenlaisia tapahtumia yritysten myynninedistämisestä näyttelyihin, jotka esittelevät suomalaisen kulttuurin helmiä. Paviljonki on avoinna vuoden 2021 loppuun saakka. Tuona aikana paviljongin suomalaiset yhteistyöyritykset ja yhdistykset käyttävät paviljonkia omien tapahtumiensa tapahtumapaikkana. 

Toivotamme kaikki tervetulleeksi tutustumaan Metsä-paviljonkiin – Suomen kotiin Tokiossa.

Tule
kumppaniksi

Projektin kumppaneina on lukuisia suomalaisyrityksiä teknologiayrityksistä design-yrityksiin, kuten esimerkiksi Metsä Group, Finnair, Arctic Blue Gin, Nokia, Supercell ja Made by Choise sekä Nikari. 

Suomalaiset yritykset pääsevät edelleen mukaan Suomen tärkeimpään vienninedistämishankkeeseen. Tokion Metsä-paviljonki hyödyttää yrityksiä, joilla on jo valmius toimia jälleenmyyjän kautta Japanin markkinalla, haluavat hyödyntää Suomen positiivista imagoa Japanissa ja jotka haluavat järjestää paviljongissa tapahtumia omille kohderyhmilleen.

Ota yhteyttä,  mikäli kumppanuus ja Japanin markkina kiinnostavat!