Siirry sisältöön

Euroopan paras osaaminen esillä

Digital Excellence Forum @ ICT Proposers' Day 2019 on yksi tärkeimmistä tapahtumista, joita Suomi järjestää EU-puheenjohtajuuskautensa aikana. Mukana on yli 3 000 päättäjää, teollisuuden edustajaa sekä johtavaa ICT-alan tutkimus- ja tuotekehitysosaajaa.

Loistava
tilaisuus
tutustua ja
verkottua

Digital Excellence Forum @ ICT Proposers' Day 2019 -tapahtumassa esitellään Euroopan komission Horisontti 2020 -tutkimus- ja tuotekehitysrahoitus sekä tulevat haut. Vuonna 2020 rahoitusta jaetaan avustuksena tutkimukseen ja tuotekehitykseen noin 13 miljardia euroa.

Digital Excellence Forum @ ICT Proposers' Day 2019 on loistava tilaisuus verkottua parhaiden osaajien kanssa sekä kuulla eurooppalaisista rahoituspalveluista ja hauista.

Kokeile itse – suomalaiset digi-innovaatiot esillä

Tärkeä osa tapahtumaa on Business Finlandin järjestämä Finnish Village, joka kokoaa yhteen parhaat suomalaiset digitaaliset innovaatiot sekä huippuosaamisen.

Finnish Villagessa pääset itse kokeilemaan, miten tulevaisuuden kilpailukyky rakennetaan digitalisaatiota hyödyntämällä. Tule tutustumaan digitalisaation lisäarvoon simulaattoreiden, nanosatelliittien ja monen muun innovaation avulla näissä teemoissa:

  • Space Enabling Sustainable Economies
  • Smart Industries Connected
  • Safety First in Polar Waters
  • Smartly Moving People and Things
  • Trust Me. It's Going to Get a Lot More Personal

Näin mukaan

Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille. Rekisteröityminen on nyt suljettu, mutta paikan päällä vastaanotossa voi ilmoittautua. Otathan passin tai henkilökortin mukaan. Ajokortti ei enää riitä henkilöllisyyden todistamiseen.

Seuraa: #ICTPropDay #FinnishVillage

Digital Excellence Forum @ ICT Proposers' Day 2019:stä vastaa Euroopan komissio. Tapahtuman yhteistyökumppaneina toimivat Business Finland, TEM, VTT ja Sitra.

Ota yhteyttä

Marketing Communications Manager

Laura Kinnunen

+358 50 4767 737