Siirry sisältöön

Työmaailma kansainvälistyy. Onko yrityksesi valmis?

Kansainvälisen työyhteisön edut ovat kiistattomat. Pähkinänkuoressa: se luo kasvua. Tulevaisuudessa yritysten kasvu tulee kansainvälisiltä markkinoilta. Helmikuussa alkaa maksuton kansainvälisen työyhteisön johtamisen mentorointiohjelma yrityksille.

Kansainvälisen tiimin edut

Syvennä yrityksesi osaamista, tue innovaatioiden syntymistä, löydä uusia työn tapoja, kasvata markkinoita ja lisää liikevaihtoa! Avain näiden saavuttamiseen on monimuotoinen työyhteisö. Kansainvälinen tiimi tekee yrityksestä houkuttelevan myös muille osaajille. Work in Finland tukee ja auttaa yritystäsi kansainvälistymisen matkalla. Älä aikaile, vaan aloita yrityksesi kasvutarina nyt!

Lue lisää

Mentorointi-
ohjelma

Kansainvälisen työyhteisön johtamisen mentorointiohjelmassa kehität yrityksesi sisäisiä taitoja ja valmiuksia kohti kansainvälisyyttä. Tulevaisuuden kasvu yrityksiin tulee kansainvälisiltä markkinoilta. Kaikki yritykset tulevat tarvitsemaan menestyäkseen kansainvälisiä osaajia ja muutos monikulttuuriseen työyhteisöön on edessä. Oletteko valmiita?

Sparraile mentorisi kanssa mm. seuraavien kysymysten parissa: Mitä on esihenkilöosaaminen kansainvälistyvässä maailmassa? Miksi ja miten rekrytoida kansainvälinen osaaja? Miten työyhteisöä johdetaan ja tuetaan muutoksessa? Miten henkilöstön kansainvälistyminen edistää yrityksen kilpailukykyä? Hae mukaan kansainvälisen johtamisen mentorointiohjelmaan viimeistään 11.12. mennessä – paikkoja on rajoitetusti.

Haemme myös mentoreita! Onko sinulla kokemusta monikulttuurisen työyhteisön tai kansainvälisen rekrytoinnin johtamisesta? Tule mukaan opastamaan tulevaisuuden kansainvälisiä menestyjiä. Hae mentoriksi viimeistään 11.12. mennessä.

Huom. Hakuaika on päättynyt. Seuraavan ohjelman haku alkaa syksyllä 2023.

 

Maksuton mentorointiohjelma

Mentorointiohjelma järjestetään yhdessä Suomen mentorit ry:n kanssa. Ohjelma yhdistelee parimentorointia ja koko ohjelman yhteisiä valmennustilaisuuksia. Ohjelma kestää 10 kk ja sisältää:

  • Ohjelman yhteinen aloitus- ja päätöstilaisuus Helsingissä
  • 8 mentorointitapaamista
  • 3 valmennusta (2x virtuaalisesti ja 1x kasvokkain)

Tärkeitä päivämääriä

  • 14.11.–11.12.2022 Haku auki
  • 8.2.2023 Mentoreiden verkkovalmennus, klo 15–16.30
  • 15.2.2023 Ohjelman yhteinen aloitustilaisuus, klo 15–18.00 (Helsinki)
  • 19.4.2023 Verkkovalmennus A, klo 15.00–16.30
  • 7.6.2023 Ohjelman yhteinen valmennuksellinen välitapaaminen, klo 15.00–18.00 (paikka tarkentuu)
  • 20.9.2023 Verkkovalmennus B, klo 15.00–16.30
  • 8.11.2023 Ohjelman yhteinen päätöstilaisuus, klo 15.00–18.00 (Helsinki)

 

Lisätietoja mentorointiohjelmasta: regina.ainla (at) businessfinland.fi

Kansainvälisen rekrytoinnin työnantaja-
neuvonta

Work in Finlandin kansainvälisen rekrytoinnin työnantajaneuvonta auttaa Suomessa toimivia työnantajia ulkomaisen työvoiman rekrytointiin liittyvissä kysymyksissä.

Lue lisää kansainvälisen rekrytoinnin työnantajaneuvonnasta.