Siirry sisältöön

Tarvitsetko apua kansainväliseen rekrytointiin?

Unohda Google ja puhelinbingo. Kysy neuvoa suoraan kansainvälisen rekrytoinnin asiantuntijoilta.

Ota yhteyttä
asiantuntijoihin

Kansainvälistä työvoimaa rekrytoidessa byrokratia voi tuntua viidakolta ja nettiin eksyminen todennäköiseltä. Mistä löytyisi nopeiten ajankohtaista tietoa prosesseista, luvista, askelmerkeistä ja julkisista palveluista?

Work in Finlandin kansainvälisen rekrytoinnin työnantajaneuvonta auttaa Suomessa toimivia työnantajia ulkomaisen työvoiman rekrytointiin liittyvissä kysymyksissä. Saat asiantuntijoiltamme ajantasaista tietoa viranomaisprosesseista, ulkomaisen työntekijän palkkaamisesta, oleskeluluvista sekä asettautumiseen liittyvistä asioista yhdeltä luukulta.

Neuvomme työnantajia puhelimitse numerossa 029 501 6770 (arkisin klo 9–15) ja sähköpostitse osoitteessa tyonantajaneuvonta (at) workinfinland.fi. 

Asiantuntijoillamme on kattava ymmärrys kansainvälisen rekrytoinnin kokonaisprosessista, mukaan lukien useamman eri viranomaisen kanssa selvitettävistä asiakokonaisuuksista. Joten oli asiasi minkä kokoinen tahansa, käänny puoleemme!

Palvelu on osa kansallista Talent Boost -toimenpideohjelmaa sekä uutta organisaatiorajat ylittävää Work in Finland -kokonaisuutta.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kenelle palvelu on tarkoitettu?

Work in Finlandin kansainvälisen rekrytoinnin työnantajaneuvonta palvelee valtakunnallisesti kaikkia Suomessa toimivia työnantajia, yrityksen koosta tai toimialasta riippumatta.

Palvelusta hyötyvät erityisesti työnantajat, jotka suunnittelevat ensimmäistä kansainvälistä rekrytointiaan, sekä
pienet ja keskisuuret työnantajat, joilla on rajalliset henkilöstöresurssit. Palvelu tarjoaa matalan kynnyksen väylän esittää kysymyksiä ja saada nopeasti lisätietoa. Autamme mielellämme kaikkia HR-toiminnoista tai rekrytoinneista vastaavia henkilöitä. 

Miten palvelu toimii?

Asiantuntijamme palvelevat kansainväliseen rekrytointiin liittyvissä kysymyksissä henkilökohtaisesti puhelimitse ja sähköpostitse. Työnantajat voivat soittaa numeroon 029 501 6770 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen tyonantajaneuvonta (at) workinfinland.fi. Palvelemme arkisin klo 9–15.

Onko neuvonta maksullinen?

Neuvonta on maksutonta (pelkkä pvm/mpm).

Millä kielillä neuvontaa tarjotaan?

Palvelemme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Mitä palvelua neuvonnasta saa?

Tietoa, tukea ja ohjausta kansainvälisten työntekijöiden rekrytoinnista, palkkaus- ja lupaprosesseista sekä Suomeen asettautumisesta ja kotoutumisesta. Kyse voi olla ulkomailla asuvien osaajien tai Suomessa jo olevien kansainvälisten osaajien palkkaamisesta.

Teemme parhaamme vastataksemme kysymyksiin tai löytääksemme työnantajan tarvitseman tiedon ja ohjataksemme työnantajan tarpeen mukaisiin palveluihin.

Kysymykset voivat koskea koko rekrytointi- ja maahanmuuttoprosessia tai sen tiettyä osa-aluetta – esimerkiksi minkälaisia työperäisiä oleskelulupatyyppejä on valittavissa tai miten ulkomaalaisen työntekijän maahantulon alkuvaiheen viranomaisasioita hoidetaan.

Mitä palveluja neuvonta ei tarjoa?

Neuvonnassa ei tehdä työnvälitystä, mutta kerromme mielellämme työnvälitystä tarjoavista palveluista.

Neuvonnassa ei ole mahdollista saada vireille viranomaisasioita. Ohjaamme yhteydenotot oikean vastuuviranomaisen luokse.

Emme myöskään anna neuvontaa työsuojelu- tai työsuhdeasioissa tai muiden maiden lainsäädäntöön liittyvissä asioissa.

Lisätietoja

029 501 6770