Business Finlandin
laskutusosoitteet

Ohjeita laskutus- ja verkkolaskutusasioissa

Verkkolaskutus

Henkilöstön yhteystiedot

Business Finlandin pääkonttori sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa. Henkilöstömme sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@businessfinland.fi 

Innovaatiosetelin laskutusohje

Vuoden 2019 rahoituspäätöksiä koskevat laskut lähetetään Business Finland Oy:lle.

Vuoden 2018 rahoituspäätöksiä koskevat laskut lähetetään Innovaatiorahoituskeskus Business Finlandille.

Laskut lähetetään yllä mainittuihin laskutusosoitteisiin verkkolaskuina. Verkkolaskutukseen voi käyttää Postin verkostopalveluaToimitettavassa laskussa voi olla maksuehto 21 päivää, jonka kuluessa maksamme laskun. Maksun mahdollisesti myöhästyessä, Business Finland ei kuitenkaan maksa sille korkoa. Pyydämme lisäämään seuraavat tiedot laskuille käsittelyn nopeuttamiseksi:

  • Jos rahoituspäätös tehty vuonna 2019: lasku lähetetään Business Finland Oy:lle, tiliöintikoodi TK1Seteli19 merkitään kenttään Viitteenne/Ostajan viite tai Tiliöintiviite ("AccountDimensionText").
  • Jos rahoituspäätös tehty vuonna 2018: lasku lähetetään Innovaatiorahoituskeskus Business Finlandille, tiliöintikoodi TK1Seteli18 merkitään kenttään Viitteenne/Ostajan viite tai Tiliöintiviite ("AccountDimensionText").
  • Rahoituspäätöksen diaarinumero merkitään kenttään Sopimusnumero/Tilausnumero tai Tilaustunniste ("OrdererIdentifier")
  • Hankevastaavan sähköpostiosoite (etunimi.sukunimi(at)businessfinland.fi) lisätään laskun kenttään Lisätiedot tai Ostajan yhteyshenkilö ("BuyerContactPersonName").

Pyydettyjen tietojen on oltava verkkolaskun visuaalisen kuvan lisäksi laskusta muodostetussa xml-tiedostossa.

Verkkolaskutuksen palvelut

Mikäli teillä ei ole järjestelmää verkkolaskujen tekemiseen, voitte tehdä verkkolaskun Postin Verkostopalvelun kautta. Portaaliin kirjaudutaan Postin verkostopalvelusta

Vastaanotamme verkkolaskujen mukana myös sähköisessä muodossa olevia laskuihin liittyviä liitteitä. Liitteiden suositeltava tiedostomuoto on pdf. Jos laskun liitteiden lähetys operaattorinne kautta ei ole mahdollista, liitteet lähetetään sähköpostilla osoitteeseen: hankinnat (at) businessfinland.fi

Emme vastaanota sähköpostilla lähetettyjä laskuja, koska ne eivät ole verkkolaskuja.

Muu Innovaatiorahoituskeskus Business Finlandin laskutus

Henkilökohtaiset palkkiolaskut sekä Innovaatiorahoituskeskus Business Finlandin rahoituspäätöksiin liittyvät laskut lähetetään edelleen osoitteeseen:

Innovaatiorahoituskeskus Business Finland  
PL 69
00101 Helsinki