Innovoi, uudistu,

kansainvälisty

Autamme suomalaisia innovaatioita kehittymään maailmanluokan menestystarinoiksi

Lisää kiihtyvyyttä kansainvälistymiseen

Business Finland -palvelujemme avulla yrityksenne hankkii kilpailuetua kansainvälisillä markkinoilla ja innovaatioihin perustuvaa vientiä. Olemme keskustelukumppaninne innovaatiotoiminnan kehittämisessä ja kansainvälistymisessä.

Innovaatiorahoitus

Yrityksille
Tarjoamme innovaatiotoiminnan kehitykseen tutkimus- ja kehitysrahoitusta, jonka avulla voitte nopeuttaa yrityksenne tuotekehitystä sekä uudistaa ja kehittää tuotteita, palveluita, tuotantomenetelmiä tai liiketoimintamalleja. Rahoituksella on mahdollista myös testata ja todentaa uusien ratkaisujen toimivuutta.

Rahoituksemme on lainaa tai avustusta. Laina soveltuu pilotointiin ja tuotekehitykseen, joka on lähellä kaupallistamista. Avustuksella rahoitamme tutkimusprojekteja, joissa pääpaino on uuden tiedon ja osaamisen luomisessa. Neuvomme ja ohjaamme myös kansainvälisten ohjelmien tarjoamien rahoitusmahdollisuuksien pariin.

Tutkimusorganisaatioille ja julkisille toimijoille
Rahoitamme julkisten tutkimusorganisaatioiden ja muiden julkisten organisaatioiden projekteja, joiden tuloksia yritykset hyödyntävät ja jotka luovat edellytyksiä uudelle liiketoiminnalle ja kansainväliselle kasvulle. Rahoituksella kannustamme yhteistyöhön yritysten kanssa sekä kehittämään liiketoiminnan tarpeista lähteviä ratkaisuja.

Neuvonta ja sparraus

Sparrausta innovatiivisille yrityksille

Business Finlandin neuvontapalvelut kattavat kansainvälistymisen eri osa-alueet asiakkaan tarpeiden ja kasvuvaiheen mukaan. Kehitä ja uusiudu -vaiheessa neuvomme projektin suunnittelussa ja sparraamme yritystä miettimään oman kasvunsa ja innovaatiotoimintansa kannalta olennaisia kysymyksiä esimerkiksi liittyen liiketoimintamalleihin, tuotteisiin ja palveluihin. Annamme myös neuvoja rahoituksen hakemisessa.

  • Miten kehität tuotteita ja palveluita keräämällä asiakaspalautetta mahdollisilta markkinoilta?
  • Miten kehität sopivan liiketoimintamallin ennen markkinoille menoa ja toiminnan käynnistämistä?
  • Miten valitset loppukäyttäjäsegmentin ja oikeat markkinat globaalille liiketoiminnalle?
  • Myyntikanavien kehittämisen ja aktiivisen johtamisen toimenpiteet valituilla markkinoilla.
  • Miten yksityiset asiantuntijat voivat tukea näitä toimintoja?
Ota seuraava askel

Tutustu yrityksenne mahdollisuuksiin oman liiketoiminnan innovointiin ja ota yhteyttä tuttuun Business Finland asiantuntijaan.

Uusi asiakas? Katso täältä miten tulla Business Finland asiakkaaksi.