Siirry sisältöön

Matkailu muuttuu nyt nopeasti

Visit Finland auttaa Suomessa toimivia matkailuyrityksiä kansainvälistymään, kehittämään, myymään ja markkinoimaan kilpailukykyisiä ja laadukkaita matkailutuotteita.

Visit
Finland

Visit Finland auttaa Suomen matkailualueita ja siellä toimivia yrityksiä verkostoitumaan sekä kehittämään, myymään ja markkinoimaan kilpailukykyisiä ja laadukkaita matkailutuotteita. Tarjoamme kansainvälistymistä aloittaville ja ensi askeleita kansainvälisillä markkinoilla ottaville yrityksille ja organisaatioille apua esimerkiksi kansainvälistymisvalmiuksien arviointiin, kansainvälistymissuunnitelman tekoon ja oikeiden jakelukanavien kartoittamiseen.

Visit Finlandin tehtävä

Matkailun
pulssi

Ajankohtaiskatsaus Visit Finlandin kohdemarkkinoista. Uutisia, tilastoja, kuluttajien tunnelmia ja asiantuntijoidemme arvioita. Lisäksi tulevien lomasesonkien kysynnän kehitys ja varaustilanne.

Matkailun Pulssi

Matkailun
uutiskirje

Visit Finlandin uutiskirje kokoaa yhteen matkailun uusimmat uutiset ja mielenkiintoisimmat tulevat tapahtumat suomeksi kaksi kertaa kuukaudessa.

Matkailun uutiskirje

Yhteys
tiedot

Visit Finland on Business Finlandin yksikkö, joka vastaa valtakunnallisena matkailualan asiantuntijana ja aktiivisena toimijana ulkomailta Suomeen suuntautuvan matkailun edistämisestä.

Visit Finlandin yhteystiedot ja laskutusosoite.