Siirry sisältöön

Matkailu Intiasta Suomeen

Eurooppaan suuntaa noin 20 % kaikista intialaisista turisteista. Suomi on usein yksi monesta matkakohteesta matkan aikana.

Miksi Intia?

  • Intiasta on tulossa nopeasti yksi nopeimmin kasvavista ulkomaanmatkamarkkinoista maailmassa. Intian lähtevien matkailumarkkinoiden arvo on 45 miljardia US dollaria, ja MICE-, liike- ja luksusmatkailun odotetaan nousevan 93 miljardiin dollariin vuoteen 2030 mennessä.
  • Intian luksusmatkamarkkinoiden vuotuisen kasvun ennustetaan olevan 12,8 % vuosien 2015 ja 2025 välillä
  • Intialaisten yöpymiset lisääntyivät Suomessa 27 % vuonna 2019 (102 400)
  • Tammi-helmikuussa 2020 yöpymiset kasvoivat 24 % verrattuna vuoteen 2019 ennen COVID-19 pandemiaa ja kasvun odotetaan jatkuvan elpyvän nopeasti kriisin jälkeen.
  • Suomi on uusi luksuskohde intialaisille

Suomen myyntivaltit Intiassa

Suomi tunnetaan intialaisten keskuudessa hyvin "maailman onnellisimpana maana", ja matkailijat pitävät Suomea high-end / luxury -kohteena.

Parhaiten suomi yhdistetään talvisiin nautintoihin, lumiaktiviteetteihin, wow-elämyksiin ja bucket list -kokemuksiin. Revontulet, joulujuhlinta, joulupukki ja erikoismajoitukset kuten lasi-iglut kiinnostavat intialaisia, samoin Suomen puhdas luonto.

Suomea pidetään myös turvallisena matkakohteena, joka tarjoaa rauhaisaa ja rentoa lomanviettoa. Ja olemme tunnettu kestävän kehityksen maana.

Intian markkinakatsaus

Markkinakatsaus sisältää viimeisimmät matkailun trendit ja Visit Finlandin tulevaisuuden näkymät kyseisellä markkinalla. Englanninkielinen markkinakatsaus päivitetään kaksi kertaa vuodessa. Tutustu edustajamme laatimaan markkinakatsaukseen.

Markkinakatsaus elokuu 2021

Työkalut ja oppaat

Matkailun julkaisut -palvelussa on markkinasuunnitelman ja -katsausten ohella myös muita hyödyllistä työkaluja, kuten erilaisia tutkimuksia ja tilastoja.

Matkailun julkaisut > Markkinat > Intia

Intia - markkinatoimenpiteet

Yhteystiedot

Account Manager

Tarja Koivisto

+358 40 546 4949

Kiina, Japani, Korea, Intia, lentoyhtiöyhteistyö, isot projektit

Sales & Marketing Manager

Sara Kaur Sodhi

Intia