Siirry sisältöön

Luontomatkailukohteille kansainvälistä vetovoimaa, peruspaketti

Yhdistetään luontomatkailualueen elämys- ja laatulähtöinen suunnittelu, vastuullisuus ja tarinalähtöinen palvelumuotoilu ja viedään tulokset verkkoon!

Peruspaketti tuo lisäarvoa – tämän lupaamme

  • Olet saanut kiinni elämys- ja laatulähtöisen suunnittelun sekä tarinallistetun palvelumuotoilun punaisista langoista ja tunnistat kohteesi keskeisimmät ydinviestit, kohderyhmät ja tarinat.
  • Ymmärrät mitä kestävä kehitys tarkoittaa ja millaisin valinnoin alue ja sen yritykset voivat profiloitua vastuullisina toimijoina.
  • Olet saanut ymmärryksen siitä, miten tuotteen positiivinen verkkojalanjälki ja maine muodostuu ja kuinka voit hallita digitaalista saavutettavuutta.

1. päivä

Kuvaus: Tunnistat matkailukohteesi keskeisimmät elämykset, niitä tukevat ydinviestit, matkailukohteen profiilin ja pystyt soveltamaan niitä omassa työssäsi. Ei enää kaikille kaikkea, vaan valituille asiakasryhmille parasta.

Vetäjä: Pirjo Räsänen, Ellare Oy

2. päivä

Kuvaus: Jatketaan ydinviestien työstämistä tarinallistetun palvelumuotoilun avulla. Siirrytään Stooripuun pariin ja keskitytään alueen omien tarinaelementtien tunnistamiseen.

Vetäjä: Anne Kalliomäki, Tarinakone

3. päivä

Kuvaus: Kestävän kehityksen osa-alueiden ymmärrys matkailukohteen ja matkailuyrityksen tuotteistamisessa ja toiminnassa. Tehdään yrityksen/alueen nykytilan kartoitus ja vastuullisuussuunnitelma.

Vetäjä: Anu Nylund, Mood of Finland

4. päivä

Kuvaus: Elämystuotteen verkkojalanjälki ja maineenhallinta sähköisissä jakelukanavissa. Miten elämystuotteiden digitaalinen saavutettavuus ja maine rakentuvat ja kuinka asiakkaalle muodostetaan positiivinen kokemus jo ennen tuotteen kokemista.

Vetäjä: Kirsi Mikkola, Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy

Pirjo Räsänen

Ellare Oy
pirjo.rasanen (at) ellare.fi
Puh. 040 7378650

Valmennusaiheet

Anne Kalliomäki

FM, tarinallistaja, kouluttaja
Tarinakone
anne (at) tarinakone.fi
Puh. 040 537 1939

Valmennusaiheet

Anu Nylund

Mood of Finland
anu.nylund (at) moodoffinland.fi
Puh. 040 962 2006

Valmennusaiheet

Kirsi Mikkola

Yrittäjä, toimitusjohtaja
Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy
kirsi.mikkol (at) @liiketoiminta.info
Puh. 040 555 1019
@kirsimikkola

Valmennusaiheet