Siirry sisältöön

Luontomatkailukohteille kansainvälistä vetovoimaa, tehopaketti

Tehopakettiin kuuluu neljän päivän peruspaketin lisäksi kolme lisäpäivää.

Tehopaketin tavoite ja lupaus

Punaiset langat muuttuvat käytännöksi ja silmäsi avautuvat käytännössä näkemään mihin kannattaa keskittyä ja mitä tehdä. Investointisuunnitelmat muotoutuvat, asiakkaan kokemus muuttuu todeksi. Vastuullisuus testataan oikeissa olosuhteissa, asiakkaan kriittisiä pisteitä kulkien. Asiakaspalvelu laitetaan tarjolle myös verkkoon!

1. tehopäivä

Kuvaus: Lähdetään pois kokoustilasta ja kuljetaan asiakkaan polkua. Arvioidaan miten asiakas oikeasti kokee, haistaa ja maistaa kohteen ja sen tarinat. Millaisin silmin vastuullisuutta arvostava matkailija näkee alueen ja mihin asioihin retken aikana kiinnittää huomiota. Lopuksi kootaan ulkoilupäivän anti ja kartoitetaan kehittämiskohteet.

Vetäjä: Ellare & Mood of Finland

2. tehopäivä

Kuvaus: Maastopäivän jälkeen parhaat maisemat ja niihin johtavat reitit, asiakkaan polut jumpataan Stooripuun avulla ydintarinaa tukeviksi kohdekohtaisiksi tarinoiksi. Tarinatyöpajan jälkeen tarinat muuttuvat todeksi.

Vetäjä: Tarinakone

3. tehopäivä

Kuvaus: Asiakas on kulkenut ajatuksissa mukana kahden tehopäivän ajan maastossa ja tarinoissa. Nyt on aika mennä sinne, missä asiakas hyvin usein on eli verkkoon. Etsitään ratkaisut asiakaspalvelun tarjoamiseen verkossa.

Vetäjä: Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy