Siirry sisältöön

Kaisa Merilahti

Ready Steady -tasot

Sustainable Travel Finland -valmennus (Ready) 1 pv

Tämän valmennuksen avulla destinaatio ja alueen yritykset pääsevät alkuun kestävän kehityksen mukaisessa matkailutoiminnassa. Tavoitteena on saattaa yritykset ja destinaatio matkaan Sustainable Travel Finland -polulle. Päivän aikana käydään läpi mm. vastuullisuuden eri osa-alueet, vastuullisuusviestintää ja konkreettisen vastuullisuussuunnitelman tekemistä. Osallistavalla valmennuksella kuljetaan teoriasta käytäntöön. Valmentaja tutustuttaa osallistujat ohjelman työkaluihin, kuten STF-onlinealustaan.

Sisällön painotukset ja toteutustavat sovitaan tilaajan toivomusten mukaisiksi. Lue lisää Sustainable Travel Finland -valmennuspäivästä.

Sustainable Travel Finland -jatkovalmennus (Steady)

Sustainable Travel Finland -jatkovalmennus koostuu moduuleista. Voit tilata kaikki moduulit valmennussarjana, tai yksittäisiä moduuleja täsmävalmennuksina alueellesi. Moduuleiden aiheina on ilmastonmuutos, kiertotalous, inklusiivinen matkailu, kestävä ruokamatkailu, eettinen eläinmatkailu ja terveysturvallinen matkailu. 

Lue lisää Sustainable Travel Finland -jatkovalmennuskokonaisuudesta. 

Kaisa Merilahti

Tuen matkailuyrityksiä ja destinaatioita arjen vastuullisuusteoissa sekä niiden tunnistamisessa ja näkyväksi tekemisessä. Valmennuksissani painottuu käytännönläheisyys ja eri toimijoiden yhteistyön merkitys.

Toimin kestävän matkailun asiantuntijana Ramboll Finland Oy:ssä. 

Kaisa Merilahti
Ramboll Finland Oy
kaisa.merilahti (at) ramboll.fi
+358 40 8612 731