Siirry sisältöön

Ilkka Kauppinen

Ready Steady Go -tasot

Kansainvälistymisvalmennus, markkinointiviestintä (Ready) 1/2 pv

Visit Finlandin kansainvälitysohjelman lyhyt esittely. Markkinointiviestinnän perusteet. Näin hyödynnät markkinointiviestinnän parhaita työkaluja käytännössä. Erilaiset markkinointiviestinnän työkalut ja niiden tehokas käyttö.

Markkinointiviestintä, (Steady) 1 pv

Visit Finlandin lyhyt esittely. Markkinointiviestintä matkailussa. Markkinoinnin tavoitteiden asettaminen. Kohderyhmien määrittäminen. Parhaat markkinoinnin teoriat hyötykäytössä. Erilaiset markkinointiviestinnän työkalut tehokkaassa käytössä

TripAdvisor, (Steady) 1 pv

Visit Finlandin lyhyt esittely. Mikä on TripAdvisor ja sen uutuudet. Parhaat esimerkit TripAdvisorin hyödyntämisessä. Näin tehostan oman yritykseni TripAdvisorin käyttöä. Käytännön harjoituksia.

Google, (Go) 1 pv

Visit Finlandin lyhyt esittely. Miten Google toimii markkinointikäytössä? Google-markkinoinnin eri keinot matkailussa Käytännön harjoituksia hakukoneoptimoinnista, hakukonemarkkinoinnista ja muista Googlen palveluista.

Digimarkkinointi, (Go) 1 pv

Visit Finlandin sähköisten kanavien tehokkaampi hyödyntäminen. Mitä on tehokas digimarkkinointi. Digimarkkinoinnin työkalujen esittely. Käytännön harjoituksia eri digimarkkinoinnin työkaluista.

Some-markkinointi, (Go) 1 pv

Visit Finlandin sähköisten kanavien tehokkaampi hyödyntäminen. Millaista on tehokas somettaminen matkailussa. Matkailulle tärkeimpien työkalujen esittely. Käytännön harjoituksia tärkeimpien työkalujen kanssa.

Hakukoneoptimointi, (Go) 1 pv

Visit Finlandin sähköisten kanavien tehokkaampi hyödyntäminen. Mitä on hakukoneoptimointi? Mitkä ovat tehokkaimmat keinot matkailussa sivujen hakukonesuosion lisäämiseksi. Käytännön harjoituksia hakukoneoptimoinnista.

Kotisivujen/verkkokaupan tehokkuuden kasvattaminen, (Go) 1 pv

Visit Finlandin sähköisten kanavien tehokkaampi hyödyntäminen. Mikä on konversio ja mitä sillä on väliä? Keinoja omien kotisivujen/verkkokauppojen tehokkuuden kasvattamiseen. Käytännön harjoituksia omien kotisivujen/verkkokauppojen kehittämiseen.

Lisätietoja

Ilkka Kauppinen on matkailun johtava internetmarkkinoinnin ammattilainen. Ilkka on selkeä, räväkkä, motivoiva esiintyjä ja käytännönläheinen kouluttaja.

Ilkka Kauppinen
Kodja Consulting
ilkka (at) ilkkakauppinen.com
Puh. +358 50 562 0638
www.ilkkakauppinen.com
www.arcticwarriors.fi