Siirry sisältöön

Päivi Suutari

Steady Go -tasot

Sustainable Travel Finland -valmennus (Ready) 1 pv

Tämän valmennuksen avulla destinaatio ja alueen yritykset pääsevät alkuun kestävän kehityksen mukaisessa matkailutoiminnassa. Tavoitteena on saattaa yritykset ja destinaatio matkaan Sustainable Travel Finland –polulle. Päivän aikana käydään läpi mm. vastuullisuuden eri osa-alueet, vastuullisuusviestintää ja konkreettisen vastuullisuussuunnitelman tekemistä. Osallistavalla valmennuksella kuljetaan teoriasta käytäntöön. Valmentaja tutustuttaa osallistujat ohjelman työkaluihin, kuten STF-onlinealustaan.

Sisällön painotukset ja toteutustavat sovitaan tilaajan toivomusten mukaisiksi. Lue lisää Sustainable Travel Finland –valmennuspäivästä.

Sustainable Travel Finland -jatkovalmennus (Steady)

Sustainable Travel Finland -jatkovalmennus koostuu 7 moduulista. Voit tilata kaikki moduulit valmennussarjana, tai yksittäisiä moduuleja täsmävalmennuksina alueellesi. Moduuleiden aiheina on ilmastonmuutos, kiertotalous, inklusiivinen matkailu, kestävä ruokamatkailu, kansalliset kestävän matkailun indikaattorit, eettinen eläinmatkailu ja terveysturvallinen matkailu. 

Lue lisää Sustainable Travel Finland -jatkovalmennuskokonaisuudesta. 

Vastuullisuusteoista viestintään (Steady & Go) 0,5-1 pv 

Vastuullisuusviestintä pohjautuu yrityksen vastuullisuustekoihin – se on tekojen tekemistä näkyviksi. Tässä valmennuksessa saat ideoita ja intoa sanalliseen ja sanattomaan vastuullisuusviestintään asiakaspolun eri vaiheissa. Saat konkreettisia käytännön esimerkkejä siitä, miten voit viestiä vastuullisuudesta mm. sosiaalisessa mediassa. Työpajaosuudessa tuotat yrityksellesi tarina-aihioita ja/tai pohjan vastuullisuusviestinnän vuosikellolle. 

Inklusiivisuus matkailuliiketoiminnassa (Steady & Go) 0,5-1 pv 

Tässä koulutuksessa keskitymme matkailijoiden monimuotoisuuteen ja sen huomioimiseen matkailuliiketoiminnassa. Tutustut esteettömään ja inklusiiviseen matkailuun laaja-alaisesti ja useiden erilaisten kohderyhmien näkökulmasta. Ymmärrät inklusiivisen matkailun ja kestävän kehityksen välisen yhteyden, kartoitat yrityksesi inklusiivisuutta sekä pohdit uudenlaisia kohderyhmämahdollisuuksia ja viestintää. Saat työkalupakkiisi monipuolisia käytännön esimerkkejä. Koulutus sisältää työpajaosuuden. 

Lisätietoja

Vahva tausta kansainvälisessä matkailuliiketoiminnassa tuo valmennuksiini käytännönläheisyyttä ja globaaleja esimerkkejä. Erityisosaamistani ovat sosiokulttuurinen vastuullisuus ja vastuullisuusviestintä. Työkokemukseni sote-vertaisjärjestökentällä antaa minulle työkaluja inklusiivisen matkailun kehittämiseen. Tuttua työkenttää ovat myös ympäristövastuu ja ympäristöauditoinnit.

Päivi Suutari
Lemma Travel House
paivi.suutari (at) lemmatravel.fi
Puh. +358 40 8525 744
lemmatravel.fi