Siirry sisältöön

Visit Finland kehittää matkailua koko Suomessa

Visit Finland auttaa suomalaisia matkailualan yrityksiä ja alueita kehittämään tuotteita ja palveluita, jotka vastaavat kansainväliseen kysyntään ja asiakkaiden odotuksiin. Haluamme, että matkailijat kokevat täällä ikimuistoisia elämyksiä ja saumatonta, ensiluokkaista palvelua.

Neuvontapalvelut

Visit Finland osana Business Finlandia tarjoaa matkailualan yritysten kansainvälistymiseen monenlaista apua. Neuvontapalvelumme tarjoavat kansainvälistymisen alkuvaiheissa toimiville yrityksille ja organisaatioille yritys- ja organisaatiokohtaista sparrausta esimerkiksi kansainvälistymisvalmiuksien arviointiin ja oikeiden jakelukanavien kartoittamiseen liittyen. Jos olet kiinnostunut neuvontapalveluista, täytä yhteydenottolomake.

Rahoituspalvelut

Business Finland tarjoaa rahoitusta matkailuyritysten tuotekehitykseen ja monenlaisiin liiketoiminnan kehittämisen tarpeisiin. Tarjoamme rahoitusta, kun yritys tähtää kansainväliseen kasvuun ja haluaa kehittää liiketoimintaa innovaatioiden avulla.

Business Finlandin rahoituksen lisäksi ELY-keskuksen rahoituksella voidaan kehittää liiketoimintaa ja myös saada tukea erilaisiin investointeihin.

Kansainvälistymistyökalut

Tuotamme yritysten omaehtoiseen oppimiseen käytännönläheisiä työkaluja, esimerkiksi opastusvideoita PR- ja matkanjärjestäjävierailujen onnistuneeseen organisointiin. Voit myös tarkistaa, miten hyvin yrityksesi täyttää kriteerit, joita kansainvälisiin markkinointi- ja myyntitoimenpiteisiin kanssamme ryhtyviltä yrityksiltä edellytämme tai hakea vinkkejä tuotteistamiseen eri teemoittain listaamistamme tuotesuosituksista. Kansainvälistymistyökalut ja muut julkaisut on koottu Matkailun julkaisut -palveluun.

Vastaa Visit Finlandin kansainvälistymiskyselyyn!

Matkailun julkaisut

Kansainvälistymisen työkalut, oppaat, esitteet, tutkimukset, tilastot ja e-learningit on koottu yhdelle sivulle.

Matkailun julkaisut

Yrityksen kehittäminen

Team Finland palveluiden kokonaisuudesta löytyvät myös ELY-keskuksen asiantuntijapalvelut, joiden avulla yritys voi edistää kasvua ja laajentamista niin kotimaisilla kuin kansainvälisilläkin markkinoilla. Ulkopuolisen asiantuntijan johdolla toteutettavien yritysten kehittämispalveluiden periaatteena on, että yritys saa tarvitsemaansa ohjausta ja tukea toimintansa eri vaiheissa.

Lue lisää ELY-keskuksen yritysten kehittämispalveluista

Ulkomaiset investoinnit

Haemme myös ulkomaisia investointeja kotimaisiin matkailuhankkeisiin. Lue lisää!

Tapahtumat

Visit Finland järjestää vuosittain kotimaassa ja ulkomailla ammattilaisille tarkoitettuja tuotekehitys- ja myyntitapahtumia, seminaareja, verkostoitumistilaisuuksia ja muita asiakastilaisuuksia. Tilaisuudet kokoavat yhteen alan ostajat ja myyjät ja tarjoavat helpon tavan uusien kontaktien luomiseen.

Tapahtumien tavoitteena on saada monipuolisia Suomi-tuotteita ulkomaisiin jakelukanaviin. Tapahtumat ulkomailla ja Suomessa takaavat kansainvälisillä markkinoilla toimiville tai sinne tähtääville yrityksille laadukkaita ostajakontakteja kohtuullisin kustannuksin.

Visit Finland on mukana omalla osastolla useilla kansainvälisillä ammattimessuilla. Näkyvä yhteisosallistuminen messuille tuo uutta asiakaskuntaa tutustumaan Suomen matkailutarjontaan.

Suomessa seminaarit ja tapahtumat toteutetaan usein yhdessä alueellisten toimijoiden kanssa.

Suunnittelusi helpottamiseksi katso seuraavista linkeistä myös muiden tahojen järjestämiä tapahtumia eri maissa: ToolBox Travel Marketing & Consulting ja Sumama.

Ota yhteyttä

Senior Director, Visit Finland

Kristiina Hietasaari