Business with Impact BEAM

Suomalaisille asiakkaille » Palvelut » Ohjelmat » Business with Impact BEAM

Ratkaisuja maailman kehityshaasteisiin

Autamme viemään suomalaista osaamista ja tuemme uusien ratkaisujen syntymistä kehittyvien markkinoiden tarpeisiin.

Ohjelman kuvaus

Business with Impact (BEAM) -ohjelma auttaa viemään suomalaista osaamista ja tukee uusien ratkaisujen syntymistä kehittyvien markkinoiden tarpeisiin.

  • Kehittyvät markkinat kasvavat huomattavasti perinteisiä markkinoita nopeammin. Tarjoamme tietoa kehittyvien markkinoiden tarpeista, liiketoimintamahdollisuuksista sekä paikallisia kontakteja.
  • Suomalaisille ratkaisuille on kova kysyntä kehittyvillä markkinoilla. Tarjoamme yhteistyössä Ulkoministeriön kanssa rahoitusta yritysvetoisille innovaatio- ja tutkimushankkeille kehittyvillä markkinoilla.
  • Kestävän kehityksen periaatteiden huomioiminen on edellytys menestyvälle liiketoiminnalle kehittyvillä markkinoilla. Autamme asiakkaitamme lokalisoimaan tarjoaman ja liiketoimintamallin paikallisiin olosuhteisiin sopivaksi.
  • Kehityspankit investoivat vuosittain 18 miljardia dollaria kehittyvien maiden projekteihin. Tunnistamme suomalaisille sopivia projekteja ja rahoitusta. Esittelemme sopivia partnereita sekä kohdemarkkinoilla että Suomessa. 
  • Ohjelman strategiset kumppanit ovat UlkoministeriöFinnpartnership  ja YK:n teknologia- ja innovaatiolaboratorio UNTIL. Tarjoamme kumppaneidemme kanssa verkostoja, valmennusta ja neuvontaa.

Ohjelman kohderyhmät

Ohjelmasta hyötyvät eniten kehittyvien markkinoiden mahdollisuuksista kiinnostuneet pk-yritykset ja heidän partnerinsa (esimerkiksi tutkimusorganisaatiot ja järjestöt). Yritykset kaikilta toimialoilta ovat tervetulleita mukaan ohjelmaan, mutta kehittyvillä markkinoilla on tarvetta erityisesti seuraavilla toimialoilla: digitaalisuus, bio- ja kiertotalous, cleantech ja terveys.

Ohjelman kohdemaat

Pääkohdemarkkinat

  • Saharan eteläpuolinen Afrikka
  • Intia
  • Kaakkois-Aasia
  • Syyrian naapurimaat

Muut kohdemarkkinat

  • Kehittyvät markkinat

Tule mukaan

Rahoitusasioissa kannattaa olla yhteydessä alla mainittuihin henkilöihin ennen hakemusten viimeistelyä. Business Finlandin rahoituksesta löytyy lisätietoa täältä. Hakemuksiin on liitettävä innovaatio- ja tutkimushankkeiden kehitysvaikutuksia kartoittava lomake, johon voit tutustua täällä

Tilaa ohjelman uutiskirje, niin saat heti tiedon tulevista tapahtumistamme ja kuulet uusista mahdollisuuksista kehittyvillä markkinoilla. Ohjelmalla on myös LinkedIn-ryhmä, jossa jaamme ajankohtaista tietoa.

Jos haluat kuulla lisää ohjelmasta, niin ota yhteyttä ohjelmapäällikkö Christopher Palmbergiin christopher.palmberg (at) businessfinland.fi.

Ota yhteyttä

Ohjelmapäällikkö, innovaatiorahoitus, kehityspankit
Christopher Palmberg
+358 50 5577 966
YK ja kriisiliiketoiminta
Marjukka Holopainen-Rainio
+358 50 571 0038
Ohjelmakumppani, innovaatiorahoitus
Markku Heino
+358 40 719 1221