Business with Impact BEAM

Suomalaisille asiakkaille » Palvelut » Ohjelmat » Business with Impact BEAM

Ratkaisuja maailman kehityshaasteisiin

Autamme viemään suomalaista osaamista ja tuemme uusien ratkaisujen syntymistä kehittyvien markkinoiden tarpeisiin.

Oletko kiinnostunut kehittyvien markkinoiden mahdollisuuksista? Haluatko kuulla, miten Business Finland voi tukea yrityksiä ja tutkimusorganisaatioita kehittyvillä markkinoilla? Tilaa englanninkielinen Developing markets -uutiskirjeemme. 

Ohjelman kuvaus

Business with Impact (BEAM) -ohjelma auttaa viemään suomalaista osaamista ja tukee uusien ratkaisujen syntymistä kehittyvien markkinoiden tarpeisiin.

  • Kehittyvät markkinat kasvavat huomattavasti perinteisiä markkinoita nopeammin. Tarjoamme tietoa kehittyvien markkinoiden tarpeista, liiketoimintamahdollisuuksista sekä paikallisia kontakteja.
  • Suomalaisille ratkaisuille on kova kysyntä kehittyvillä markkinoilla. Tarjoamme yhteistyössä Ulkoministeriön kanssa rahoitusta yritysvetoisille innovaatio- ja tutkimushankkeille kehittyvillä markkinoilla.
  • Kestävän kehityksen periaatteiden huomioiminen on edellytys menestyvälle liiketoiminnalle kehittyvillä markkinoilla. Autamme asiakkaitamme lokalisoimaan tarjoaman ja liiketoimintamallin paikallisiin olosuhteisiin sopivaksi.
  • Kehityspankit investoivat vuosittain 18 miljardia dollaria kehittyvien maiden projekteihin. Tunnistamme suomalaisille sopivia projekteja ja rahoitusta. Esittelemme sopivia partnereita sekä kohdemarkkinoilla että Suomessa. 
  • Ohjelman strategiset kumppanit ovat UlkoministeriöFinnpartnership  ja YK:n teknologia- ja innovaatiolaboratorio UNTIL. Tarjoamme kumppaneidemme kanssa verkostoja, valmennusta ja neuvontaa.

Ohjelman kohderyhmät

Ohjelmasta hyötyvät eniten kehittyvien markkinoiden mahdollisuuksista kiinnostuneet pk-yritykset ja heidän partnerinsa (esimerkiksi tutkimusorganisaatiot ja järjestöt). Yritykset kaikilta toimialoilta ovat tervetulleita mukaan ohjelmaan, mutta kehittyvillä markkinoilla on tarvetta erityisesti seuraavilla toimialoilla: digitaalisuus, bio- ja kiertotalous, cleantech ja terveys.

Ohjelman kohdemaat

Pääkohdemarkkinat

  • Saharan eteläpuolinen Afrikka
  • Intia
  • Kaakkois-Aasia
  • Syyrian naapurimaat

Muut kohdemarkkinat

  • Kehittyvät markkinat

Tule mukaan

Rahoitusasioissa kannattaa olla yhteydessä alla mainittuihin henkilöihin ennen hakemusten viimeistelyä. Business Finlandin rahoituksesta löytyy lisätietoa täältä. Hakemuksiin on liitettävä innovaatio- ja tutkimushankkeiden kehitysvaikutuksia kartoittava lomake, johon voit tutustua täällä

Tilaa ohjelman uutiskirje, niin saat heti tiedon tulevista tapahtumistamme ja kuulet uusista mahdollisuuksista kehittyvillä markkinoilla. Ohjelmalla on myös LinkedIn-ryhmä, jossa jaamme ajankohtaista tietoa.

Jos haluat kuulla lisää ohjelmasta, niin ota yhteyttä ohjelmapäällikkö Christopher Palmbergiin christopher.palmberg (at) businessfinland.fi.

Ota yhteyttä

Ohjelmapäällikkö, innovaatiorahoitus, kehityspankit
Christopher Palmberg
+358 50 5577 966
YK ja kriisiliiketoiminta
Marjukka Holopainen-Rainio
+358 50 571 0038
Ohjelmakumppani, innovaatiorahoitus
Markku Heino
+358 40 719 1221