Kuluttajaliiketoiminta

Suomalaisille asiakkaille » Palvelut » Ohjelmat » Consumer Business

Kuluttajaliiketoiminta

Business Finlandin yksi strateginen kärkiteema on kuluttajaliiketoiminta.

Ole seuraava suomalainen

menestystarina!

Maailmalla eletään Suomi-buumia. Kuluttajaliiketoimintaa tekeville suomalaisille yrityksille on kysyntää, ja kansainvälisillä markkinoilla tunnetaan jo suomalainen osaaminen. Aiemmille menestystarinoille haetaan nyt jatkoa. Suomi halutaan pitää mukana globaalisti kasvavassa kuluttajaliiketoiminnassa!

Business Finlandin yksi strateginen kärkiteema on kuluttajaliiketoiminta. Olemme kuluttajaliiketoiminnan strategiassamme tunnistaneet uudistamisen ja kasvun mahdollisuuksia hyvin monenlaisille yrityksille. Pelit, tv ja elokuva, esports ja muu sisältöliiketoiminta ovat kiinnostavia ja paljon kasvumahdollisuuksia sisältäviä aloja, joille Business Finland valmistelee parhaillaan ohjelmatoimintaa.

Toisena ohjelmavalmistelun kärkenä on perinteisten alojen digitaalinen uudistuminen, joka koskettaa kauppaa, brändinhaltijoita ja valmistajia, jotka voivat kehittää uusia innovaatioita niin bisnesmalleihin, datan hyödyntämiseen kuin palveluiksi asiakkaille. Seuraa sivujamme ja uutiskirjettämme valmistelun etenemisestä.

Tule mukaan!

Toivomme ehdotuksia eri toimialoilta, joiden strategiaan kuuluu tarjoamansa konseptointi ja brändäys eri kuluttajamarkkinoille.

Etsimme rohkeita ja ennakkoluulottomia avauksia, joilla tartutaan kuluttajakäyttäytymisen muutosten tuomiin mahdollisuuksiin – tule mukaan!

Tilaa teeman uutiskirje niin saat heti tiedon tulevista tapahtumistamme ja kuulet uusista mahdollisuuksista kuluttajaliiketoiminnassa. Jos haluat kuulla lisää teemasta, niin ota yhteyttä johonkin alla luetelluista yhteyshenkilöistä.

Business Finlandin rahoitusta voit hakea jatkuvasti ja kansainvälistymispalveluja on myös tarjolla jatkuvasti, vaikka teemassa ei ole vielä ohjelmia käynnissä.

Business Finlandin rahoituksen ja palveluiden avulla yritys voi hankkia tietoa asiakkaiden odotuksista sekä kehittää esimerkiksi brändiä, myynti- ja markkinointistrategiaa, palveluita ja johtamista.

Laajan kansainvälisen verkostomme avulla tunnistamme liiketoimintamahdollisuuksia ja myyntiliidejä, joissa kansainvälinen asiakas on kiinnostunut suomalaisista tuotteista ja osaamisesta. Sparraamme yritystänne löytämään kumppaneita, asiantuntijoita ja verkostoja ympäri maailmaa.

Ota yhteyttä

Ohjelmajohtaja
Sanna Piiroinen
+358 50 5577 935