Siirry sisältöön

Opetusteknologia alustataloudessa

Tavoitteena on vauhdittaa digitaalisen opetusalan alustaekosysteemin ja -markkinan syntymistä Suomeen yhdessä muiden opetusalan toimijoiden kanssa.

Tavoitteet

Tavoitteena on vauhdittaa digitaalisen opetusalan alustaekosysteemin ja -markkinan syntymistä Suomeen yhdessä muiden opetusalan toimijoiden kanssa.

Tavoitteena uudistaa oppimista ja opetusta

  • alustaratkaisuiden ja
  • oppimisen uusien palveluiden ja tuotteiden avulla.

Kampanja on käynnissä 2020 loppuun

Kenelle

Kampanjan kohderyhmänä ovat teknologiayritykset, jotka kehittävät palveluitaan ja liiketoimintaansa laajasti hyödynnettäväksi opetussektorilla, erityisesti digitaalisilla oppimisen alustoilla. Yritysten tavoitteena voi olla esimerkiksi digitaaliset oppimisratkaisujen, opetuksen järjestämisen tai pedagogisten ratkaisujen markkinat. Kohderyhmää ovat myös yritykset, jotka ratkovat opetusalan datan tuotannon, analysoinnin sekä tiedolla johtamisen haasteita. Tutkimusorganisaatiot voivat osallistua kampanjaan yritysten mukana.

Tarjoamme kiinnostuneille yrityksille

  • Tietoa uusista opetusalan alustaratkaisuista sekä -markkinoista ja ostajien tarpeista Suomessa ja myöhemmin valittavilla kohdemarkkinoilla
  • Sparrausta ja rahoitusta uusien ratkaisujen, liiketoimintamallien tai yhteistarjoamien kehittämisestä kiinnostuneille yrityksille Business Finlandin normaalien rahoitusehtojen mukaisesti.
  • Näkyvyyttä ja verkostoitumismahdollisuuksia opetusalan digitaalisia alusta- ja palveluratkaisuja hankkivien ja kehittävien toimijoiden kanssa
  • Viidelle yritykselle mahdollisuuden osallistua Singaporen EdTech – bootcamp -matkalle (yritykset maksavat itse matkakulunsa, mutta ohjelmaan osallistuminen on maksuton). Lisätietoa myöhemmin.

Kumppanit

Kampanjan yhteistyökumppanit

Toivomme yhteistyökumppaneiksi myös muita opetusalan kehittäjäorganisaatioita ja -projekteja.  Ole yhteydessä!

Ota yhteyttä

Kampanjan koordinaattori

Piia Moilanen

+358 50 5577 748
Kasvuyritykset ja vienti

Eeva Nuutinen

+358 40 343 3317
Isot yritykset, tutkimus ja co-innovation –yhteishankkeet

Pekka Ollikainen

+358 50 5577 758