Siirry sisältöön

Pk- ja midcap-yritys: Valmistaudu ja aloita vienti

Business Finlandin rahoitus- ja kansainvälistymisen neuvontapalvelut auttavat pk- ja midcap-yrityksiä kasvun ja kansainvälistymisen eri vaiheissa. Hyödynnä verkostoamme markkinatiedon ja kumppaneiden hankkimisessa. Kun yrityksenne haluaa valmistautua kansainväliseen kasvuun, katso nämä palvelumme.

Neuvonta

Kansainvälistymisen neuvontapalvelut

Business Finlandin asiantuntijat Suomessa ja maailmalla neuvovat pk-yrityksiä viennin aloittamisessa. Tyypillisiä aiheita ovat:

  • Markkinavalinta ja -validointi
  • Tuotevalikoiman lokalisointi
  • Markkinakohtainen tieto
  • Asiantuntijan löytäminen

Lue lisää kansainvälistymisen neuvontapalveluista.

Jutellaanko lisää? Tule asiakkaaksi

Rahoitus

Innovaatioseteli

Innovaatioseteli on tarkoitettu pk-yrityksille, joilla on uusi kansainvälistä kasvupotentiaalia omaava tuote- tai palveluidea, jonka kehittämiseen tarvitaan ulkopuolista osaamista. Avustuksen määrä on 5 000 euroa ja 100 % ostettujen palvelujen arvonlisäverottomasta määrästä. Lue lisää Innovaatiosetelistä.

Market Explorer

Market Explorer -rahoituksen avulla voit ostaa uutta tietoa ja osaamista, jonka avulla yrityksesi voi edetä uudelle vientimarkkinalle. Rahoitus on tarkoitettu ostettujen asiantuntijapalveluiden kustannuksiin. Business Finlandin myöntämän rahoituksen määrä on 5000–10 000 euroa, ja se kattaa 50 prosenttia asiantuntijapalveluiden hankintakustannuksista. Lue lisää Market Explorerista.

Talent Explorer

Talent Explorer -rahoituksella voit palkata asiantuntijan tuomaan uutta tietoa ja osaamista, jonka avulla yrityksesi voi edetä uudella kansainvälisellä markkinalla. Rahoitettavan projektin koko voi olla enintään 40 000 euroa, josta Business Finlandin myöntämän rahoituksen määrä voi olla enintään 20 000 euroa. Lue lisää Talent Explorerista.

Jutellaanko lisää? Tule asiakkaaksi

Markkinatieto ja verkostot

Enterprise Europe Network

Enterprise Europe Networkillä on asiantuntijoita 60 eri kohdemaassa, ja se tarjoaa maksuttomia kansainvälistymispalveluita eurooppalaisille pk-yrityksille. Lue lisää Enterprise Europe Networkistä.

Jutellaanko lisää? Tule asiakkaaksi

Ohjelmat

Business Finlandin ohjelmat keskittyvät tiettyyn teemaan tai toimialaan ja tarjoavat yrityksille tietoa ja kontakteja tältä toimialalta. Ohjelmat auttavat yrityksiä parantamaan kilpailukykyään ja löytämään uusia markkinoita tuotteilleen. Ohjelmia on käynnissä monilla eri aloilla: cleantech, bio- ja kiertotalous, digitalisaatio, kuluttajasektori sekä terveys ja hyvinvointi.

Etsi itsellesi sopiva ohjelma ja tule mukaan