Siirry sisältöön

Pk- ja midcap-yritys: Vahvista markkina-asemaasi ja kehitä tuotteita

Business Finlandin rahoitus- ja kansainvälistymisen neuvontapalvelut auttavat pk- ja midcap-yrityksiä kasvun ja kansainvälistymisen eri vaiheissa. Kun tavoitteenanne on kansainväliset markkinat ja tuotetta pitää kehittää vastaamaan markkinatarvetta, katso nämä palvelumme.

Neuvonta

Kansainvälistymisen neuvontapalvelut

Business Finlandin asiantuntijat Suomessa ja maailmalla neuvovat pk-yrityksiä viennin aloittamisessa. Tyypillisiä aiheita ovat:

  • Uudistamisen ja kasvustrategian haastaminen
  • Paikalliset haasteet
  • Markkinakohtainen tieto
  • Asiantuntijan löytäminen

Lue lisää kansainvälistymisen neuvontapalveluista.

Jutellaanko lisää? Tule asiakkaaksi

Rahoitus

Tutkimus- ja kehitysrahoitus

Nopeuta tuotekehitystä, uudista ja kehitä tuotteita, palveluita, tuotantomenetelmiä tai liiketoimintamalleja. Business Finlandin laina soveltuu pilotointiin ja tuotekehitykseen, joka on lähellä kaupallistamista. Avustuksella rahoitamme yritysten tutkimusprojekteja, joissa pääpaino on uuden osaamisen luomisessa. Lue lisää tutkimus- ja kehitysrahoituksesta.

EU-rahoitus

Eurooppalaiset ohjelmat ja verkostot tarjoavat rahoitusta suomalaisille pk-yrityksille. Business Finlandin asiantuntijat auttavat eurooppalaisten ohjelmien tarjoaman rahoituksen löytämisessä ja hyödyntämisessä. Lue lisää EU-rahoituksesta.

Kansainväliset rahoituslaitokset

Suomalaiset pk-yritykset voivat kilpailla kansainvälisten rahoituslaitosten rahoittamista julkisista hankinnoista, jotka voivat olla esimerkiksi suuria infrastruktuurihankkeita tai tavaroita, ratkaisuja ja asiantuntijapalveluita. Autamme suomalaisia yrityksiä hyödyntämään näitä liiketoimintamahdollisuuksia. Lue lisää kansainvälisistä rahoituslaitoksista.

Into

Voit kehittää innovaatiotoimintaa ulkopuolisen asiantuntemuksen avulla, hankkia IPR-oikeuksia tai palkata väliaikaisesti asiantuntijan tutkimusorganisaatiosta tai suuresta yrityksestä. Rahoitus on avustusta, ja Business Finland voi rahoittaa 50 % projektin kokonaisbudjetista. Lue lisää Into-rahoituksesta.

Co-Innovation

Voit saada rahoitusta tutkimusorganisaatioiden kanssa tehtäviin projekteihin, joissa tavoitteena on kehittää uutta tietoa ja innovaatioita kansainvälisen liiketoiminnan tueksi. Rahoitustasot perustuvat yrityksen kokoon, projektin sisältöön ja sen tavoitteisiin. Lue lisää Co-Innovation-rahoituksesta.

Jutellaanko lisää? Tule asiakkaaksi

Markkinatieto ja verkostot

Team Finland -vierailut

Business Finland järjestää suomalaisille yrityksille korkean tason delegaatiovierailuja kohdemaihin yhteistyössä muiden Team Finland -kumppanien kanssa. Lue lisää Team Finland -vierailuista.

Jutellaanko lisää? Tule asiakkaaksi

Ohjelmat

Business Finlandin ohjelmat keskittyvät tiettyyn teemaan tai toimialaan ja tarjoavat yrityksille tietoa ja kontakteja tältä toimialalta. Ohjelmia on käynnissä monilla eri aloilla: cleantech, bio- ja kiertotalous, digitalisaatio, kuluttajasektori sekä terveys ja hyvinvointi.

Etsi itsellesi sopiva ohjelma ja tule mukaan